2789

منم بردم چقد فالووور داشتم و لایک و کامت 

یه برنامه دیلیت اکانت هست از گوگل پلی یا بازار دان کن از طریق اون اطلاعات بده پاکش میکنه از ریشه 

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گوگل سرچ کن حذف اکانت اینستا 

بعد روی اولی کلیک کن باز که شد یه نوشته به رنگ قرمز فکر کنم هست روش بزن آیدی و رمزت رو بزن دوباره رمز میخواد و یه قسمت که دلیل میخواد بعد پاک میشه کلا برای همیشه 

آرام باش ، آنجا که دگر راهی نیست ، خدا راه میگشاید
گوگل سرچ کن حذف اکانت اینستا  بعد روی اولی کلیک کن باز که شد یه نوشته به رنگ قرمز فکر کنم هست ...

قبلا این راه جواب میداد ، من الان رمز و پسوردم میزنم پاک نمیشه فقط پیج اصصلیو باز میکنه بدون این که موارد قبلیو بیاره

تو نه آنی که همانی ، من نه آنم که تو دانی...♡
قبلا این راه جواب میداد ، من الان رمز و پسوردم میزنم پاک نمیشه فقط پیج اصصلیو باز میکنه بدون این که ...

پاک میکنه من خودم دو روز پیش امتحان کردم و پیجی که دیگه الکی بود و استفاده نداشت رو پاک کردم کامل 

اسمش چیه 

اسمش برنامه دیلیت کانت چن نمونس بزن میاره هر کدومش بری میسه فقط اطلاعات درسن بزنی

کاربر پسر هستم، عقاب آریایی 🤟. سر خم کردیم تا هم قدشون بشیم‌‌، فکر کردن قد واقعیمون اینه:).... 
پاک میکنه من خودم دو روز پیش امتحان کردم و پیجی که دیگه الکی بود و استفاده نداشت رو پاک کردم کامل&nb ...

منم قبلا از همین راه یکی از اکانتامو حذف کردم ولی الان برا یکی دیگه اکانتام امتحان کردم نشد نمیدونم چرا😑

تو نه آنی که همانی ، من نه آنم که تو دانی...♡
منم قبلا از همین راه یکی از اکانتامو حذف کردم ولی الان برا یکی دیگه اکانتام امتحان کردم نشد نمیدونم ...

نمیدونم بخدا چرا برای شما نشد 

من همین چندروز پیش امتحان کردم کلا حذف شد