2777
2789
عنوان

سقط میشه یا میمونه

97 بازدید | 4 پست

سلام خانما من باردار تو یکماه کامل بتام ۴۹۸٫۲بود دکترم سونو واژینال کرد گف فقط نقطه میبینه نوشت بتا بدم بعد چهار روزش شد ۵۱۰و دو روز بعد اینم بتام شد ۴۳۴٫۶۵و اینکه اصلا درد شدید و لکه بینی اینا ندارم ب نظرتون ممکن بتام بره بالا یا سقط میشه الان یک هفته گذشته از آخرین بتام خبری از لکه بینی نیس

عزیزم بتات کم بوده و بعدش هم روند رشد خوبی نداشنه اخرین بار هم کاهش یافته. حتما برو دکتر و باز سونو کن. از خداوند خیرت رو بخواه .

من پارسال با بتا ۵۰۰ گفتند کمه دوباره ازمایش دادم شد ۱۰۰۰ گفتند خوبه ولی دو روز بعد لکه بینی م شروع شد و طی یک هفته سقط شد. ولی بتام خیلی سخت پایین اومد یک ماه بعد شد زیر ۴. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا 😍😍😍😍😍آخه میگن بتا پایین بره نمیمونه

اها  از ۵۰۰ شده  ۴۰۰

ببخش فکر کردم ۴۰۰۰  شده 

بازم  نگران نباش

هرچی خیره برات  پیش بیاد

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

اسی جان در حد 50 یا 100 تا کاهش میتونه خطای آزمایشگاهی باشه اصصصصلا نگران نباش

من یه خانومم از روی اسم کاربریم فکر میکنن  آقا هستم عاشق دختر موفرفریه کارتون شجاع هستم واسه همین اسمم شد شجاع😊