2777
2789
عنوان

دروغ شوهر

236 بازدید | 18 پست

اگه شوهرتون قبل ازدواج ادعای پاکیش بشه و جانماز اب بکشه ولی بعد ازدواج لو بره که قبلا دوست دختر اینا داشته چیکار میکنین؟بیشتر دارم از این میسوزم چرا دروغ گفته و نکنه دروغای دیگم هست 

توهین نشه منظورم این نیست کسی که دوست دختر دوس پسر داره ادم ناپاکیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه عقد کردید و واقعا ادم خوبی هست و تکرار نمیکنه گذشت کن بستگی ب رفتار الان شوهرت داره

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

قطعا دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم ... سرد میشم نسبت به رابطمون ... اگه حل نشه البته ... نمیخوام ناراحتت کنم ولی خیلی از مردا پنهان کارن خیلی چیزارو قایم میکنن و هیچ وقت این اخلاقشون عوض نمیشه مگر درصد کمی ... اگه ازم چیزیو قایم کنه احساس غریبه بودن بهم دست میده . فک میکنم فقط هم خونه ش هستم ن همسرش

هيشكي نميگه كلا نبايد گفت گذشته مال گذشتس 

اقلا جانماز اب نمیکشید.اخه خیلی خیطه بپرسم ازش با کسی بودی اونم بگه نه .من برام مهم نبودا با کسی بوده یا نبوده همه بودن ولی چرا دروغ اخه😑

قطعا دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم ... سرد میشم نسبت به رابطمون ... اگه حل نشه البته ... نمیخوام ...

منم الان همینجوریم و نمیدونم چیکار کنم خیلی درگیرشم.خودش میگه تنها دروغم همین بود ولی میترسم نکنه چیزای دیگم بوده

گذشته ی ایشون ربطی به زندگی الانتون نداره شما مسئول رفتار دیگران نیستی عزیز با آرامش و اطمینان به ...

ببین من فقط الان یه حالتی دارم که به بقیه حرفاشم نمیتونم حساب کنم.خودش قسم میخوره تنها چیزی که بهت نگفتم همین بود کل وجودم شده ترس بخدا.شما راه حلی داری من دوباره بتونم اعتماد کنم بهش

منم الان همینجوریم و نمیدونم چیکار کنم خیلی درگیرشم.خودش میگه تنها دروغم همین بود ولی میترسم نکنه چی ...

نگران نباش بهش فرصت بده سخت نگیر اگه میگه تنها دروغمه و اینکه ازین به بعد ببین چطور رفتار میکنه اگه باز دروغ گفت اون موقع بدون عادتشه باید جدی حل بشه