اگه شوهرتون قبل ازدواج ادعای پاکیش بشه و جانماز اب بکشه ولی بعد ازدواج لو بره که قبلا دوست دختر اینا داشته چیکار میکنین؟بیشتر دارم از این میسوزم چرا دروغ گفته و نکنه دروغای دیگم هست
توهین نشه منظورم این نیست کسی که دوست دختر دوس پسر داره ادم ناپاکیه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قطعا دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم ... سرد میشم نسبت به رابطمون ... اگه حل نشه البته ... نمیخوام ناراحتت کنم ولی خیلی از مردا پنهان کارن خیلی چیزارو قایم میکنن و هیچ وقت این اخلاقشون عوض نمیشه مگر درصد کمی ... اگه ازم چیزیو قایم کنه احساس غریبه بودن بهم دست میده . فک میکنم فقط هم خونه ش هستم ن همسرش
گذشته ی ایشون ربطی به زندگی الانتون نداره شما مسئول رفتار دیگران نیستی عزیز با آرامش و اطمینان به ...
ببین من فقط الان یه حالتی دارم که به بقیه حرفاشم نمیتونم حساب کنم.خودش قسم میخوره تنها چیزی که بهت نگفتم همین بود کل وجودم شده ترس بخدا.شما راه حلی داری من دوباره بتونم اعتماد کنم بهش