2777
2789

دخترم تنهاس تو خونه روزام بلند همیشه هم نمیتونم پارک و بیرون ببرمش چند تا دوست پیدا کرده بود بیرون همسایه و هم محله ایی میرفتن تو کوچه بازی میکردن البته خودم هم میرفتم پیشش بودم مراقب بودم خوب بودبازیشون تا اینکه الان میبینم یکیشون نمیزاره بقیه بیان دنبال دخترم یا میریم دخترم میگه بیاین بازی زود میگه من بازی نمیکنم بقیه رو هم صدا میکنه برن پیشش پچ پچ میکنه و قشنگ مشخصه که نمیزاره بیان طرف دخترم اونا هم هم سن هستن از دختر من بزرگترن باهم صمیمیترن بعد حس میکنم حسادت میکنه اون چون یکم وضع خوبی ندارن ..

دخترمم خیلی دوست داره بره بازی کنه دلم براش میسوزه که نزارم بره اخه تنهامیمونه خونه تو این روزهای بلند حالا موندم چطوررفتار کنم ؟ مستقیم بگم بهشون ؟ یا بیخیال شم نزارم دخترم بره پیششون اخه خیلی بی تفاوتن از پیش دخترم میرن میترسم تو روحیه دخترم تاثیر بد بزاره 

ممنون میشم راهنمایی کنین 

لایک نکنین لطفا 😊

درک میکنم دخترتو

دوست جدید پیدا کنه اینا دوست بشو نیستن

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکیش که با دخترت صمیمی هس با مامانش اشنا شو بیان خونتون بازی

اشنا هستیم میدیم بیرون ما باهمیم بچه ها هم باهم البته گاهی ولی بخاطر کرونا خونه هم نمیریم 

لایک نکنین لطفا 😊
اشنا هستیم میدیم بیرون ما باهمیم بچه ها هم باهم البته گاهی ولی بخاطر کرونا خونه هم نمیریم 

با یکی دوتاشون که بهترن بیار خونه بچت سر گرم شه اونجوری دورش نیان حس بدی بهش دس میده

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
درک میکنم دخترتو دوست جدید پیدا کنه اینا دوست بشو نیستن

اره والا چند بار گفتم دخترای دیگه هم هستن انگار به اینا عادت کرده میگه با دوستای خودم ولی اونام درست بازی نمیکنن که حرصش میدن 

لایک نکنین لطفا 😊
چقد بدم میاد ازین بچه ها  خودمونم کوچیک بودیم ازین دوستای منگل داشتیم بنظرم خودت سرگرمش کن&nb ...

آره دیدی نمیدونم چرا اینجوری میکنه اصلا ..

لایک نکنین لطفا 😊
من خودم ب دخترا کوچه میگم با مهسا هم بازی کنید

منم میگم اون که پرو پرو میگه من حال بازی ندارم بقیه هم میگن باشه میاد میگه بیاین دیگه بریم فلان جا بریم بشینیم جای دیگه همه رو میکشونه میبره ‌

.

بقیه هم تو رودر بایستی میگن چند دقیقه دیگه میایم 

لایک نکنین لطفا 😊
با یکی دوتاشون که بهترن بیار خونه بچت سر گرم شه اونجوری دورش نیان حس بدی بهش دس میده

اره امروز دوییدن جلو یکی با بچه دوسالش میاد دخترم یه حالی شده میگه مامان چرا اینقدر اونا دوسش دارن ..

اینقدر کفری شدم از دستشون .

بخاطر کرونا و این چیزا رفت و امد نداریم بعد مامانشونم نمیزاره تنها بیان خونه ما مثلا

لایک نکنین لطفا 😊
اره امروز دوییدن جلو یکی با بچه دوسالش میاد دخترم یه حالی شده میگه مامان چرا اینقدر اونا دوسش دارن . ...

من باشم بچه رو نمیبرم واقها

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم