2777
2789

البته درد گوش دلایل زیادی می تونه داشته باشه اکثرا فک می کنن مال گلوعه .. ممکنه از دندون هم باشه . دندون معمولا خرابی یا عفونتش می زنه به گلو و گوش .. حتما دکتر برو عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مسکن نخور دیگه زیاد  اب نمک قرقره کن روزی ۲ یا ۳ بار  امشب حتما قرقره کن  بعدم ...

رفتم دکتر گوشمو دید گفت جرم داره پرده گوشت مشخص نیس تا ببینم عفونت کرده یا نه البته دکتر عمومی بود  تا شتبه برم متخصص برام دعا کن

دلم یک دنیا سکوت می خواهد،یک دنیا ارامش
البته درد گوش دلایل زیادی می تونه داشته باشه اکثرا فک می کنن مال گلوعه .. ممکنه از دندون هم باشه . د ...

اخه روی لوزم افت زده   فکر کنم ازونه

من دونه های سفید زدم رو لوزه

به فنای ابدی داشتم‌میرفتم

۵ روز جرواجر شدم از درد و اب و لرز و گوش درد و....

بعد رفتم دگتر قرص ناپروکسن دا خوب شدم

اصلا آستامینوفن نخوری بدتر میکنه

ب خداتاپیکاروهی میرفتم جلوتاپیکت میخوردب چشمم هی میخوندم لوازم آفت زده میگفتم مگه لوازمم آفت میزنه آخع این چ تاپیکیه

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)
منم مثل شما بودم عزیزم رفتم دکتر پرسلین داد با مسکن اینا شما چرک خوش کن بخور خوب میشی 

شما هم گوشت هر ده ثانیه تیر میکشید درد من خیلی شدیده میترسم خیلی، بعد اینکه اب یخ خوردم دیروز اینجوری شدم  از درد گریه میکنم😔😔

شما هم گوشت هر ده ثانیه تیر میکشید درد من خیلی شدیده میترسم خیلی، بعد اینکه اب یخ خوردم دیروز ...

آره با دوربین گوشیت نگاه کن ببین گلوت عفونت داره یانه

میگذره از گناهامون،اون ک از ارزوهامون گذشت🙃🙃
آره با دوربین گوشیت نگاه کن ببین گلوت عفونت داره یانه

ففط افت زده به قطر یه سانت اونم زخمه و درد میکنه ولی گوش درد تا بحال نداشتم خیلی شدیده لامصب خیلی تیر میکشه دکتر عمومیم که دارو نداد فقط مسکن داد و سرم نمک