2777
2789
عنوان

خانما شربت نعنا بخورید🍃

852 بازدید | 13 پست

سلام دوستان گلم اومدم تا تجربیات خودم و در اختیار شما قرار برم....

من تنبلی تخمدانم و ۳ ماه یا بیشتر پریود نمیشدم اونم با زور آمپول ولی الان ۴ باره که پشت سر هم به موقع پریود میشم که این خودش یه پون مثبته.....

نمیگم فقط با خوردن نعنا بلکه با کارای زیر....

۱.باشگاه بدنسازی کار میکنم و مسیر خانه تا باشگاهم نیم ساعت راهه یعنی نیم ساعت پیاده روی دارم میرم ۱ ساعت و نیم ورزش دوباره نیم ساعت برگشت خلاصه

۲.دارو هامو به موقع مصرف میکنم که مهم ترینش برای من متفورمین بوده 

۳.شربت نعنا هر روز یک لیوان پر میخورم بچه ها شربت نعنا برای زنان عالیه و سطح هورمون مردانه رو میاره پایین و موهای زائد رو از بین میبره و میل جنسی خانمها رو بالا میبره خودتون هم میتونید درست کنید 

دوستان من پریودیم به موقع شده ولی باردار نمیشم تجربیات باردار شدنتون را برام بنویسید❤

تعداد رای : 6
نظرسنجی
هیچ
1
16%
شیمیایی
1
16%
گیاهی
4
66%

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

چطوری درس میکنی؟

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری درس میکنی؟

۱ لیوان شکر و با آب بجوشه تا به غلظت مناسب برسه یعنی بین دو انگشت کش بیاد بعد دور قابلمه رو با برس آبلیمو تمیز میکنی تا شکرک نزنه بعد یک قاشق آبلیمو به خود مواد میزنی و ۱ کیلو نعنا داخل این مواد میزاری بجوشه بعد نصف استکانم عرق نعنا اضافه میکنی یکم که جوشید خاموش میکنی دم کنی میزاری و میزاری ۱۰ ساعت مواد به خورد هم بره بعد نعنا ها رو در میاری و برای قشنگ تر شدن رنگش بهش رنگ خوراکی سبز میزنی

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

اگه شرایطت خودت okشده  نیازه ک حتما همسرتم بررسی بشه  چون جفتتون باید از همه نظر okباشین ...

بله درسته شوهرم نوبت دکتر داره ایشالله که اونم چیزیش نباسع و زود حس مادر شدن و تجربه کنم

۱ لیوان شکر و با آب بجوشه تا به غلظت مناسب برسه یعنی بین دو انگشت کش بیاد بعد دور قابلمه رو با برس آ ...

شکر بد نیس؟

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
شکر بد نیس؟

خب من در کنارش ورزشم میکنم ولی درست نمیدونم باید سرچ کنید فکر کنم با عسل هم بشه 

خب من در کنارش ورزشم میکنم ولی درست نمیدونم باید سرچ کنید فکر کنم با عسل هم بشه 

مرسی عزیزم😘

انشاالله ک همه چی ردیفه و بارداری موفقی و پشت سر میزاری💋❣💋

مرسی فدات شم🌷