2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بیاین کمک

286 بازدید | 23 پست

خانوما من الان هفته هفتم هستم از صبح دوبار خیلی خیلی کمرنگ در حد ۴ قطره لک سفید مایل به قهوه ای دیدم کمر درد و شکم درد دارم صبح زیاد بود الان کم‌ شده خیلی میترسم دکترم تا شنبه نیس چیکار کنم 

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤

توروخدا بیاین بهم بگین چیکار کنم بعد ۶ سال باردار شدم کیا مثل من بودن؟؟

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استراحت کن تا شنبه بری برا شیاف بنویسه

علائم سقط نیس؟؟😔😔😔

شماره موبایل مگه نداده اینجور وقتا تماس بگیری،برو بیمارستان خوب خصوصی تا شیاف پروژسترون تجویز کنن

نه نداده؟ خطر داره زیاد 😔😔

علائم سقط نیس؟؟😔😔😔

عزیزم اینجوری ک استرس داری برو زایشگاه بیمارستان اونجا میدونن چیکار کنن معاینت میکنن ببینن رحمت بازه یانه بعدش شیاف یا اگ لازم باشه آمپول و..نینویسن...ولی نگران نباش انشالله ک چیزی نیس..خواهرم تا ۱۲ هفته لکه بینی داش الان ۸ ماهشه ..برو دکتر تا خیالت راحت شه

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه
استرس نگیر ،اما اینبار بهش بگو یه شماره بهت بده ،به نظرم به جای اینکه صبر کنی تا شنبه و استرس بکشی ب ...

مرسی ممنون ببینم چیکار میکنم

عزیزم همسرت رو بفرست از داروخانه برات شیاف سیکلوژست ۴۰۰ یا پروژسترون ۴۰۰ بگیره بذار هر ۲۴ ساعت.  ...

سرخود استفاده بکنم ضرر نداره؟

استرس نداشته باش گلم. 

رفتم دکتر شیاف داد گفت برو استراحت کن  سونو نوشت جای باز پیدا نمیکنم برم دنبال جای باز هستم دعا کنین برام چیزی نشه