من سر دخترم که اقدام کردم روز ۸ سیکلم بود ده روز بد حالم بد بود از بوی عود حالت تهوع داشتم الانم دو ماهه اقدام کردم و دقیقا مثل زمان دخترم حالم بده شاید خنده دار باشه ولی واقعا حالم بد میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقن مثله من هسین شما منم این ماه سوم اقدامم هستم و علائم بارداری دخترم رو دارم
شاید زود آز رفتنم خنده دار باشه ولی بعضیا میان میخندن و نمیدونن باعث رنجش میشن من دیابت دارم برای همین زود رفتم ترس دارم نگرانم با مسخره شدنم حالم بد میشه ولی بعضیا فقط اومدن مسخره بازی
شاید زود آز رفتنم خنده دار باشه ولی بعضیا میان میخندن و نمیدونن باعث رنجش میشن من دیابت دارم برای هم ...
ب دل نگیر
ولی تا پریودت میتونی داروت رو استفاده کنی منم دارو استفاده میکنم ک واسه جنین ضرر داره دکترم گفت هروقت آزمایش خونت مثبت شد دارو رو بذار کنار تا مثبت شدن آزمایش خطری نداره