2777
2789
یکی به من بگه میجان از کجا اومد؟ بچه ماهگل و خانه؟ یعنی خان به ماهگل تجاوز کرده؟

بله عزیزم دخرشونه، نه عقدش بوده

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اینا رو هم نشون داده یا نه میشه فهمید که اینطور بوده

درمورد طایه فقط نشون داد که خیلی شجاع بوده اما این که در گذشته چی بین طایه و خان گذشته هنوز چیزی نشون نداده.

درمورد می جان و ماه گل و خان، ماه گل همه چیز واسه خلیل تعریف کرد

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
پس چرا شده کلفتش؟

خان زن داشته و به بهانه کار کردن و در قبال بدهی پدر ماه گل، میاردش که تو خونه ش کار کنه ولی در اصل میخواسته باهاش ازدواج کنه. همسر خان سر عقدشون به هم میریزه و با خان دعواش میشه و خان کتکش میزنه و در نهایت توکا(همسر خان) فوت میشه. خان برای این که کسی نفهمه و به قول خودش آبروش نره به پدر ماه گل میگه باید از این جا برید. وقتی هم میفهمه ماه گل بارداره بهش میگه بچه رو سقط کن. اما ماه گل سقط نمیکنه و با کمک دکتر میره توی کلبه ی جنگلی و بچه ش که دنیا میاد میذاردش امامزاده و خودش برمیگرده و به خان میگه سقطش کرده