2777
2789

دوستان زیبای من 💖💗 

من  ۲۲ سالمه  قد ۱۶۶  وزن ۶۶ 

استخوان بندی  متوسط   چه کنم  لاغر بشم  

رژیم  سخت  و ورزش  سخت هم نمیتونم   . مشکل  دارم  

بالاتر از سیاهی رنگی نیست🖤🐖🐷🐽

وزنت نرماله من ۱۷۰ وزنم ۵۰ ده کیلو کم دارم چاقم نمیشم اصلا

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وزنت نرماله من ۱۷۰ وزنم ۵۰ ده کیلو کم دارم چاقم نمیشم اصلا

شما باید بری  آمریکا   مدل ویکتوربا سکرت بشی  عزیزدلم😍😍👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻  مزاجتون  اینه حتما   

کالری شماری کن فست فود و شیرینی‌ جات رو حذف کن

فست فود حذف هست   اما  شیرینی  جات  رو  باید بخورم  مشکل  فشار خون دارم  ‌ممنونم  عشگم💓

شما باید بری  آمریکا   مدل ویکتوربا سکرت بشی  عزیزدلم😍😍👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻  مزاجت ...

جدی😪 خیلی لاغرم ک

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

بله عزیزم منو صدا کردین.....خخخخ....عزیزم بنظر میاد اضافه وزن زیادی نداری....یکم رو رژیمت کار کن ...فست فود و نوشابه و شیرینی جاتو حذف کن ...چای سبز و دمنوش لاغری تو غذاتم زیره سیاه بزن...یه ورزشم کنار ش باشه عاااالیع

باز تو قدتم  بلنده  من  قدم کوتاه  ۶۳ رژیم  بگیر پیاده روی

اخیی  بگردم   سعی ‌میکنم  ‌چون شاغلم  فعالیتم  بالاست   خستم 😂

بله عزیزم منو صدا کردین.....خخخخ....عزیزم بنظر میاد اضافه وزن زیادی نداری....یکم رو رژیمت کار کن ... ...

جانم   اره  صدات کردیم  😍😎  متابولیسمم پاایینه   قهوه و چایی سبز میخورم  متشکرم   گلم

من خودم قدم ۱۶۴ وزنم ۶۴ زدم Bmiگفت اضافه وزن نداری فقط یکم شکم دارم اون عصبیم میکنه

اره عزیزم   درست   شاخص توده بدنی   نشان دهنده  چربی نیست    من هم شکم دارم  هم پهلو  هم  پشت کتفه  چیه    اونو دارم  😂😂

فست فود حذف هست   اما  شیرینی  جات  رو  باید بخورم  مشکل  فشار خو ...

خب با همون کالری شماری میتونین لاغر کنین    😊😊

۴۵ دقیقه  قبل از هر وعده غذایی ۲ لیوان آب گرم بخور  

میشه لطفا برای حاجت دلم ۲ تا صلوات بفرستی 🥺🥺🙃