2777
2789
عنوان

کی میاد باهامم 😈

342 بازدید | 22 پست

کی میاد باهام آتیش بزنیم به اضافه وزن

میخوام رژیم شیر و خرما بگیرم تو هر سایتی که خوندم حتی تو نی نی سایت گفتن خیلییی جواب گرفتن ۸ کیلو تو ۴ هفته

شیر و خرما؟چجوریه؟

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعدم به سرعت برق و باد اضافه میکمی +چندکیلو شیرو خرما😑

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
چطوری منم ۴کیلواضافه وزن دارم میشه بگیدبع چه صورت؟

ن در این هفته:
صبحانه: ۱ لیوان شیر + ۹ عدد خرما
نهار: ۱ لیوان شیر + ۹ عدد خرما
شام: ۱ لیوان شیر + ۹ عدد خرما
میان وعده صبح و عصر: سالاد کاهو (سس قرمز، ماست، سرکه، نمک) یا هویج یا کاهو یا خیار
به جای شیر می توانید ماست استفاده کنید.

حتما بخوانید:  با رژیم میوه لاغری در چند روز را تجربه کنید

هفته دوم – روز اول و دوم (ادامه رژیم شیر خرما):
میان وعده صبح و عصر: سالاد کاهو (ماست، سرکه، سس قرمز، نمک) یا کاهو یاخیار یا هویج

هفته دوم – روز سوم (رژیم متعادل):
نهار: ۵ قاشق غذاخوری برنج + مقداری از هر نوع غذا که تمایل داشتید مانند چند تکه مرغ آب پز (به جز غذاهای سرخ کردنی و چرب)
شام: ۵ قاشق غذاخوری برنج + مقداری از هر نوع غذا که تمایل داشتید مانند چند تکه مرغ آب پز (به جز غذاهای سرخ کردنی و چرب)
میان وعده: ندارد.

هفته دوم – روز چهارم و پنجم (بازگشت به رژیم شیر خرما):
میان وعده صبح و عصر: سالاد کاهو (ماست، سرکه، سس قرمز، نمک) یا کاهو یا خیار یا هویج

هفته دوم – روز ششم (رژیم متعادل):
نهار: ۵ قاشق غذاخوری برنج + مقداری از هر نوع غذا که تمایل داشتید مانند چند تکه مرغ آب پز (به جز غذاهای سرخ کردنی و چرب)
شام: ۵ قاشق غذاخوری برنج + مقداری از هر نوع غذا که تمایل داشتید مانند چند تکه مرغ آب پز (به جز غذاهای سرخ کردنی و چرب)
میان وعده: ندارد.

هفته دوم – روز هفتم (بازگشت به رژیم شیر خرما):
میان وعده صبح و عصر: سالاد کاهو (ماست، سرکه، سس قرمز، نمک) یا کاهو یا خیار یا هویج

هفته سوم:
یک روز رژیم شیر و خرما و یک روز رژیم متعادل (یعنی یک روز در میان)
روزهای شیر و خرما میان وعده دارد.
روزهای رژیم متعادل میان وعده ندارد.

نه دیگهههه لاغر ۸ کیلو کم میگنه

وا منم ب امیدی چاق شدن اومدم😭🚶‍♀️

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  
نه دیگهههه لاغر ۸ کیلو کم میگنه

خب مثلا باید همش شیر و خرما بخوریم؟🙄

من ۸تا کم کنم که خیلی عالی میشهع

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!