بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چی شد الان؟ پدرمادرت میگن جواب منفی دادیم پدر خواستگارت میگه گفتن دو ماه دیگه جواب میدیم؟ الان ای ...
خودمم موندمه نمیدونم چیکار کنم شاید پدر مادرم بخوان منو دلسرد کنن از اون طرفم پدر عشقم گفته ک پدر من اول قبول کرده و بعدش گفته دوماه دیگ جواب میدیم الان دارم دبوونه میشم
بگه ک ما چند ساله همدیگ میخوایم و شما گفتید دومه دیگ جواب میدیم میتونید برید تحقی کنید و این چیزا ال ...
به نظرم نگی بهتره
خودت با مامانت حرف بزن
اگه به نامزدت بگی هر چقدم خوب باشه فکر میکنه چه خبره
خودت به مامانت این حرفا رو بگو
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی.......... اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغزِ خالیشون........ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن🖤.......... 🌨️ اسفندیِ جذاب🌨️
مامانم میگ بابات گفته نه من چیکار کنم بابام ب مامانم هم فک کنم گفته ن😑
یکم خودتو بزن به اون راه و بگو یا این یا هیچکس
البته دلیلشون واسه مخالفت چیه؟
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی.......... اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغزِ خالیشون........ ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن🖤.......... 🌨️ اسفندیِ جذاب🌨️
درکت میکنم منم عین توأم ولی با این تفاوت که خانوادم حق دارن محالفت کنن
اگه میشه به پسره بگو باباشو بیشتر بفرسته جلو
[QUOTE=199041881]خب نمیشه که باید دلیل منطقی بیارن درکت میکنم منم عین توأم ولی با این تفاوت که خانوادم حق دارن محالف ...[/QUOTEاره باید همین کار بکنیم ایشالا خدا کمکت میکنه برا منم دعا کن
[QUOTE=199041881]خب نمیشه که باید دلیل منطقی بیارن درکت میکنم منم عین توأم ولی با این تفاوت که خانوا ...
هرچی خدا بخواد♥️