2777
2789
عنوان

راهنماییم کنیدکنکوریا

113 بازدید | 15 پست

من فارغ التحصیل رشته انسانی میخوام کنکورتجربی بدم دقیقا یکماه شروع کردم کتاب تست خریدم ولی هنوز استارت نزدم دنبال دبیرم کلاس سالیانه هم دیدم ولی بدرد من نمیخورن هیچی ازشون نفهمیدم میخوام برم آلا ببینم دهم یازدهم تابستون تموم کنم بعد برم مهردوازدهموبخونم نظرشماچیه آخه میگن آلا مال مدرسه هاست این چیزا  بعداینکه فقد میخوام تخصصی هاروبخونم عمومی ها رو بزارم بعداز مهر

بااینکه واسه هرپایه ۳ماه وقت وقت بزارم دهم ۳ ماه یازدهم ۳ ماه دوازدهمم ۳ماه اینطورخوب نیست؟؟؟؟

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

آقا ی سوال من س تا درسو افتادم 

دوتاش تبصره شد یکیش موند برا شهریور

بعد سوالم اینه من مرداد میتونم انتخاب رشته کنم برا دانشگاه بعد شهریور درس مربوطه رو پاس کنم؟؟؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما تا الان زیست و فیزیک و شیمی نخوندید ریاضیم خیلی سختر از ریاضی شماست

با همون آلا پیش برید چون یه چیز کلی دستتون بیاد از مبحثا بعد خودتون بخونید از روی درسنامه کتاب تست

و اینکه حرف آخر شاید امسالم ۵روز با حرف آخرو با تخفیف بفروشن اونو بگیر حتما

عزیزم شما تا الان زیست و فیزیک و شیمی نخوندید ریاضیم خیلی سختر از ریاضی شماست با همون آلا پیش برید ...

حرف آخر اصلابدردنمیخوره

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من
بدرد که میخوره ولی روش تدریسشون با کتاب خیلی فرق داره خوبه بنظرم

سطحش کنکوری و تستیه بدرد کسی ک سطحش پایینه نمیخوره چون شیمی و ریاضیش سطح بالا درس میدن حداقل ۳۰ درصد باید باشه درسات تا اوکی شی با تدریساش