2777
2789
عنوان

بارداری

209 بازدید | 21 پست

سلام خانم ها 

من الان 15 روز عقب انداختم وپیشگیری میکردم... تو این 15 روز هرچی بی بی چک زدم منفی بود 

الان آزمایش دادم گفت مثبته ولی باید تکرار کنی آزمایش رو 

کسی تجربه ای داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اگر نره بالا چی میشه 

اگه نره بالا دور از جون میگن جنین رشد نداشته یا خارج از رحمه. 

شما به این مسائل اصلا فکرت رو درگیر نکن. فقط به فکر جنینت باش که ایشالا حالش خوبه😍

اگه نره بالا دور از جون میگن جنین رشد نداشته یا خارج از رحمه.  شما به این مسائل اصلا فکرت رو د ...

ممنونم گلم... من اصلا انتظارش رو نداشتم..... چون همیشه پیشگیری میکردم..... این ماه پری نشدم 

جدی میگی گلم... چون من بارداری اوله واصلا چیزی بلد نیستم 

منم بارداری اولمه. منم خیلی استرس داشتم. به خاطر همین میگم شما استرس نداشته باش. چون استرس من بیهوده بود و فقط خودمو اذیت کردم

منم بارداری اولمه. منم خیلی استرس داشتم. به خاطر همین میگم شما استرس نداشته باش. چون استرس من بیهوده ...

گلم مبارکت باشه انشالا بسلامتی به آغوش بگیری 

چندسالته گلم.