2777
2789
عنوان

چرا و به چه علت

377 بازدید | 31 پست

سلام

استادی که تو دانشگاه که محیط  رسمی ، وقتی تنها باهام حرف می زنه همش نگاه می کنه و لبخند می زنه ،  اما یکبار که با یک نفر دیگه از دانشجوها رفتم دم در دفترش به شدت بد نگاه می کرد اخم کرده بود 🤨🤨🤨 

چرا ؟! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون میخواد بهت نزدیک بشه ولی نمیخواد کسی بفهمه 

به استاد های دانشگاه رو نده 

چون از اونایی ک انتظار نداشتم لاشی از اب دراومدن

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
چون میخواد بهت نزدیک بشه ولی نمیخواد کسی بفهمه  به استاد های دانشگاه رو نده  چون از اونا ...

واقعا؟ راستش تمام رفتاراش جوری بود که من تو ذهنم گفتم شاید ترم تموم شه خواستگاری کنه😂😂😂🤦‍♀️ اما خبری اِزش نیست 

واقعا؟ راستش تمام رفتاراش جوری بود که من تو ذهنم گفتم شاید ترم تموم شه خواستگاری کنه😂😂😂🤦‍♀️ اما ...

ساده😂😂 

خواستگاری کجا بود 

بهش رو نده 

اگر بخوادم میاد خواستگاری

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
مجرده مگه؟

آره فک کنم البته مطمئن نیستم 

مثلا ایشون برگه های همه را خیلی بد صحیح می کنه اما الکی الکی بهم نمره می ده ، این ترم حدودی الکی دو نمره تو تصحیح برگه ها بهم داد 

۲ نمره هم حدودی آخر کار بهم داد 

بعد تازه رفته بودم دفترش ، کلی معذرت خواهی کرد گفت ببخشید بهتون بیشتر نمره ندادم 😂😂😂