2777
2789
سلام بچه ها من میخوام بیمارستان و دکترم رو انتخاب کنم بیمارستان چمران نزدیک خونه مونه میخواستم بدونم خوبه یا نه و اینکه کدوم دکترش بهتره من ان شااله میخوام سزارین کنم هر دکتری که بهتره بهم بگین ممنون میشم شماها راضی بودین از بخیه ای که واستون زد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دکتر طاهره موحدی دکتر خیلی خوبیه یکی از اقوام پیش ایشون سزارین کرد و من پیشش ویزیت می شدم و قرار بود سزارین کنم اما بخاطر دکتر کنعانی رفتم بیمارستان نجمیه چون شنیدم ایشونم دکتر فوق العاده ایه
بچه ها تو رو خدا یکی جواب منو بده دیروز رفتم پرونده تشکیل دادم ولی اونجا از یکی شنیدم که میگفت سزارین شده و بخیه ش عفونت کرده آخه نخ هایی که بخیه میکنن چینیه و خوب نیست
اگه بخیه جذبی بخوایم باید چکار کنیم
من شک کردم نمیدونم چکار کنم خواهشا راهنماییم کنین
من چند بار توی حاملگیم پیش دکتر فتحی نژاد می رفتم خوب بود ولی پولکی بود کلا دکتر ها توی بیمارستان دولتی برای سزارین بیشتر زیر میزی می گیرن
اگر بیمه تکمیلی داری برو بیمارستان رسالت خونه ماهم نزدیک بیمارستان چمرانه ولی ماآخر تصمیم گرفتم برم بیمارستان رسالت کل هزینه با بیمه تکمیلی نزدیک 600 شد البته با اتاق خصوصی برخورد کادر بیمارستان خیلی عالی بود از نظر بهداشت هم خوب بود من خیلی راضی بودم من توی دوران حاملگیم پیش دکتر مرصوصی هم میرفتم نهایتا خود ایشون سزارینم کردن اصلا هم دستمزد نگرفت جای بخیه هم خیلی تمیز ومرتب بود
آره فکر می کنم خواهر شوهر 7 سال پیش اونجا سزارین کرد 3 سال پیش هم رحمش رو اونجادر آورد بیمه ارتش داشت خیلی نشد باز اگر می خوای مطمئن بشی زنگ بزن حسابداری بیمارستان بپرس میبینی یک ماه قرارداد دارن ماه دیگه ندارن
ادرسش یزرگراه رسالت زیر پل سید خندان نبش ابوذر غفاری
بخیه من جذبی بود خیلی راحت بودم
آره فکر می کنم خواهر شوهر 7 سال پیش اونجا سزارین کرد 3 سال پیش هم رحمش رو اونجادر آورد بیمه ارتش داشت خیلی نشد باز اگر می خوای مطمئن بشی زنگ بزن حسابداری بیمارستان بپرس میبینی یک ماه قرارداد دارن ماه دیگه ندارن
ادرسش یزرگراه رسالت زیر پل سید خندان نبش ابوذر غفاری
بخیه من جذبی بود خیلی راحت بودم تلفن22869647