neda_la مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 1069 عنوان فروشگاه لباس مجلسي اردبیلی 835 بازدید | 3 پست دوستای گلم تو اردبیل کدوم مغازه لباس مجلسیاش شیک تره؟؟خیلی جاها رفتم ولی همشون قدیمی بودن...اگه سراغ دارین بگینلطف الرسوز🙏😁 1400/04/24 | 11:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rooz_germez عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 6291 شما واسه اردبیلی؟نمیدونم مناردبیل مارچه هاش خیلی قشنگه من گرفتم بعد دنبال کفش میگشتم مجلسی رفتم شریعتی چیز به درد بخوری نبود اصلا عضو گروه بنفش💜 ب امید روزی که برگردم به وزن ۵۵😈 وزن اولیه ۶۷👻
neda_la مدیر استارتر عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 1069 شما واسه اردبیلی؟ نمیدونم من اردبیل مارچه هاش خیلی قشنگه من گرفتم بعد دنبال کفش میگشتم مجلس ... بله عزیزممنم همیشه از شریعتي خرید میکنم ی چند تا مغازه هس فقط از اونا...الماس شهرم خوبه ولي لباس مجلسي جدید ندارنتنوع کفش تو فردوس زیاده
rooz_germez عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 6291 بله عزیزم منم همیشه از شریعتي خرید میکنم ی چند تا مغازه هس فقط از اونا...الماس شهرم خوبه ولي لباس م ... من واسه استارام گلمفردوس رو نرفتمفقط رفتم مزون نرگس تاج اجاره کردم اونم عروسیم فعلا کنسل شد تاج رو نگرفتم تا تاریخ بعدیم معلوم شه عضو گروه بنفش💜 ب امید روزی که برگردم به وزن ۵۵😈 وزن اولیه ۶۷👻