2777
2789
عنوان

شکایت از مامور دیجیکالا

364 بازدید | 11 پست

مامور دیجی وسایلو تا خونمون نمیاره زنگ میزنه میگه بیاین فلان جا تحویل بگیرین.من میگم پول پستو گرون کردن که آخرش مامور وسایلو تا خونه نیاره من خودم برم دنبالش؟😒

الان چطوری میتونم کار مامورو گزارش کنم به دیجیکالا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خونه نبودی دفعه اول که زنگ زده اینطور میگه؟

زنگ زده که ما تا اونجا نمیایم خودتون بیاد تحویل بگیرین بعد من ادرس خونه مامانمو دادم گفت از این به بعد یا خودت بیا تحویل بگیر یا آدرس همینجا رو بده چون ما تا ادرس قبلی نمیاریم

برو  قسمت تماس با ما دیجیکالا اونجا شماره داره میتونی تماس بگیری

اگر جواب بدن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
بهونشونم اینه وسیله داریم نمیتونیم بیایم بالا

تا بالا که هیچوقت نمیارن تو خود دیجی هم نوشته درب منزل یعنی باید خودتون بیایید پایین 

کالاهای بزرگ و سنگین هم فقط تا دو طبقه میارن برای بقیه اش محاسبه جداگونه داره

بچه ها از لوازم ارایش مخصوصا راضی هستید تاریخ گذشته یا بدلی نیس قیمتشون چی بنظرتون مناسبه

بنظرم نخر برو یه فروشگاهای معتبر

ناراضی و فیک بینش زیاده

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
بنظرم نخر برو یه فروشگاهای معتبر ناراضی و فیک بینش زیاده

هیچوقت نخریدم همیسه شک داشتم حالا یکیش تخفیف خورده بودم گفتم حالا نخرم خوب نباشه چون چندنفری زیرش نوشته بودن

دشتمان گرگ اگر داشت،نمی نالیدیم   نصفی ازگله ی مارا سگ چوپان خورده  
هیچوقت نخریدم همیسه شک داشتم حالا یکیش تخفیف خورده بودم گفتم حالا نخرم خوب نباشه چون چندنفری زیرش نو ...

تخفیف میزنن بدون گندش در اومده برا لوازم ارایشی

خوب میکنی نخر

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪