2777
2789

شوهرم خيلي اذيتم ميكنه توي هركاري ، بعضيهاش تو تاپيكام هست

ميخواستم ببينم شما هم وقتي تو خونه مشكل دارين و اذيت ميشين بيرون از خونه هم اعتماد به نفستون مياد پايين؟

لطفاً كمكم كنين فردا مسابقه دارم روحيم صفر شده😢😢

شوهرم خيلي اذيتم ميكنه توي هركاري ، بعضيهاش تو تاپيكام هست ميخواستم ببينم شما هم وقتي تو خونه مشكل ...

مشکلاتتو بیرون ع خونع نبر 

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسابقه چی داری

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
سعي ميكنن ولي اعتماد به نفسم پايين اومده

سعی کن اصلا بهش فک نکنی همش بی محلی کن 

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
منم چند وقته اعتماد به نفسم صفر شده 😑

بد درديه

هرچي كه من اوج ميگيرم شوهرم بيشتر ميخواد منو بكشه پايين

به خاطر بچم نميتونم طلاق بگيرم ميسوزم و ميسازم ولي روحيم خيلي خرابه طبل تو خالي شدم