2821
2789
عنوان

یکی بیاد خیلی ناراحتم😥😥😥😪

298 بازدید | 32 پست

با یکی دوست بودم خیلی یه مدت بهم نزدیک بودیم بعدش این اواخر یکم از هم فاصله گرفتیم بازم اما حرف میزدیم الان استوریشو باز کردم قلبم اومد تو دهنم عکس خودش بود رو سفره ی عقد😐😐

شاید قول و قرار عاشقونه نداشتیم باهم ولی من یهو عکسشو دیدم سنکوب کردم خیلی ناراحتم 😓😓😓😓ازین که دیگه نخواد باهام حرف بزنه بیشتر ناراحتم

اگه ازش بپرسم حالا که ازدواج کردی رابطمون چجوری میشه ضایس؟ اخه همیشه میگفت ازدواجم کنم بازم باهم حرف میزنیم😣😥😥

اینقدر عزت نفست پایین که بری با یه مرد متاهل حرف بزنی؟؟؟ خدا دوستت داشته این شوهرت نشده و بیچاره اون دختر...

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینقدر عزت نفست پایین که بری با یه مرد متاهل حرف بزنی؟؟؟ خدا دوستت داشته این شوهرت نشده و بیچاره اون ...

نمیخواست که شوهرم بشه از اولش فقط دوست بودیم ولی خب دوسش دارم انگار 

هیچ وقت اینکارو نکن 

همین حالا شمارشو پاک کن و برای همیشه از زندگیت حذفش کن 

دوس داری شوهر آینده ات با کسی که قبلادوست بوده حرف بزنه؟ 

حتی در حد سلام احوال پرسی؟

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
نمیخواست که شوهرم بشه از اولش فقط دوست بودیم ولی خب دوسش دارم انگار 

این دوست داشتنه خطرناکه از همین جا قطعش کن...

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

اشتباه نکن لطفا و به هیییچ عنوان وارد این رابطه ی سمی نشو

فراموشش کن و تمام

اون رفته و واقعیت همینه

همینقدر تلخ... همینقدر بیرحم

بپذیر و خلاص

🖤تنها مرگ است که دروغ نمیگوید🖤

خواهرم اون دیگه ازدواج کرده اصلا منظورتون رو از ادامه رابطتون بعد ازدواج اون نفهمیدم ؟؟!!!!!!

اون دیگه ازدواج کرده یعنی شمارو واسه شریک زندگی بودنش انتخاب نکرده یکی دیگه رو دوست داشته و خواسته مادر بچه هاش باشه ....

برای خودت ارزش قائل باش ببخشید ولی آویزون زندگی دیگه نباش...

خیلی معذرت می‌خوام رک صحبت کردم 

ولی حقیقت همیشه تلخه...

منطقی رفتار کن...

خواهرم اون دیگه ازدواج کرده اصلا منظورتون رو از ادامه رابطتون بعد ازدواج اون نفهمیدم ؟؟!!!!!! اون د ...

اخه ما فقط دوست بودیم واسه ازدواج که نبودیم باهم دوتا دوست 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز