2777
2789

سلام.امروز صبح غوره هامو بردم ابشو گرفتن ریختم تو دبه .خانمه گفت صاف کن ، دو روز بزار بیرون با در باز بمونه ،گازش بره .بعد بجوشون بیست دقیقه ،بعدم صاف کن ،دوباره چهار پنج روز بمونه بیرون با در باز گازش بره ،بعد نمک بزن بریز تو شیشه بذار یخچال. شمام اینکارو میکنید؟ هوا گرمه ،میترسم خراب شه از صبح بیرونه حس میکنم بو میده ،میترسم هفت روز بزارمشون بیرون خراب شه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من آب میگیرم یکی دو روز بعد صاف میکنم بعد تو شیشه میریزم جلو آفتاب میزارم تا قرمز بشه.دیگه نمیجوشونم.نمک هم  میزنم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

نخ، ما بعداز آبگیری میزاریم یک روز گازش خارج بشه بعد میریزیم توی شیشه های کاملا خشک و بعدش دوباره میزاریم گازش خارج بشه در حد یکی دو روز

قد۱۵۳/وزن فعلی ۵۶   وزن هدف ۵۰  
بیرون بمونه یا لازمه تو یخچال بزارم تا وقتی گازش میره؟


نه یخچال نمیخواد.من فقط وقتی برا استفاده درشو باز میکنم دیگه می‌زارم تو یخچال .ولی جای بدون نور میزارم 

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سیمکارت

گل_پیچک_ | 2 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   ابرو_کمونیa  |  3 ساعت پیش
توسط   naziiiiiiiiiiiii6971  |  4 ساعت پیش