2777
2789
شوهرم واریکوسل گردید1 داره موندیم کجا بریم برای جراحی که کارش خوب باشه خواهش میکنم اگه کسی دکتر خوب سراغ داره کمکم کنه

نه رهات میکنه ،نه خودش بلده که نگهت داره

نارنجى جون شوهر من پیش دکتر کاوه سلطان زاده تو مرکز نابارورى ابن سینا عمل کرد و خداروشکر راضى بود
الهى،تو را مى خوانم که بهترینها هستى،پس به بهترینهایم ، بهترینها را عطا کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه دکتر می‌شناسم که چند نفری که پیشش عمل واریکوسل انجام دادن خیلی راضی بودن و باردار شدن بعد از دو ماه 'تو مرکز ناباروری هم کار میکنه و خیلی تعریفش رو شنیدم دکتر "حسن جمشیدیان "جراح و متخصص بیماری های مجاری ادراری و ناباروری ادرس:بلوار کشاورز بین جمالزاده و کارگر'شماره۱۱۱ تلفن:66427650_66426854 تو این مطلب روزهای زوج هست ولی اگر روزهای فرد میخواین بگین اون مطب دیگه رو هم ادرس و شماره بدم میتونی بپرسی کدوم مرکز و بیمارستان کار میکنه برای عمل
در آرزوی آمدنت....
دکتر فرشاد نامداری مطبش ونک شمارشم اینه ۰۲۱۸۸۷۷۶۸۰۱,وبسایتشم اینه www.drnamdari.ir اگه هزینه واستون مهمه و کار عالی میخاین بهشون مراجعه کنین من بیمه ایران داشتم توی یه بیمارستان خصوصی عمل کردم کل هزینه امم دویست تومن شد رتبه دو بورد تخصصی جراحی دارن وکارشونو با پول نمیفروشن از معدود پزشک های حاذق هستن که علمو فدای پول نمیکنن