2777
2789
عنوان

عموم ابرومو برد

295 بازدید | 13 پست

چرا ما ادما فکر میکنیم دل شکستن هنرع؟با عموم اینا قهریم البته اونا با ما قهرو دشمنی کردن الکی امروز اومد محل کارم سلام کردم جواب نداد بدم نگاه کرد هم یه جورایی ابروم پیش همکارام رفت هم دلم شکست

کاش چندوقتی یه سر به قبرستون میزدیم که ببینیم مرگی هست

اون دنیایی هم هست💔👌🏻

ابرو شما نرفته عموت بی شخصیتی خودشو نشون داده جلو بقیه 

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما سلام کردی بزرگی و ادب خودتو نشون دادی جواب نداد که نداد دنیا محل گذره  شمام خودتو ناراحت نکن بگذر

چه سخت است...خندان نگه‌داشتن لب‌ها در اوج گریستن قلب...و تظاهر به خوشحالی در اوج غمگینی....
😔حس میکنم کوچیکم کرد

پبش میاد ..فراموش کن ..

من ۷ سال پیش پسرم مهد میرفت ...یه بحث کوچیکی با مربی نهد شد 

...

پسرم دیگه اون مهد نرفت .. حالا دیروز بعد ۷سال اتفاقی مربی مهد اومد محل کارم .. منم خیلی مودب سلام کردم و خواستم کارش رو درست کنم .. 

بلند و بی ادب گفت من نمیخوام تو کاری برام کنی .. برو کس دیگه رو صدا کن ... همه نگاه میکردن ..ولی اصلا و ابدا برام مهم نیست..

این آدما مریض روحی دارن 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
پبش میاد ..فراموش کن .. من ۷ سال پیش پسرم مهد میرفت ...یه بحث کوچیکی با مربی نهد شد  ... پسر ...

دقیقا مریضی روحی دارن چون من بدی بهش نکرده بودم واقعا 

خدا جواب این جور ادمارو بده دل شکستن هنر نیست