2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم یکم خودتو به بیخیالی بزنه من ۷ساله منتظرم به شوهرم گفته اگه یه روز حامله بشم باید یه عالمه بیبی ...

عزززیزم 😂😂 .دکتر رضا نصر تو تهران یه فرشته اس از طرف خدا که آرزوی مامانایی که نی نی میخوان و برآورده میکنه 😍😍😍🥺🥺حتمااااا برو .به هرکس معرفی کردم الان بچش تو بغلشه 

اها ایشالله عزیزم ب زودی زود مامان بشی الهی امییین

مرسی عزیزم .ولی من الان مامانه یه گل پسر دو ساله ی مو فرفری هستم که خدا بعد از سیزده سال بهم هدیه داد .انتظار خیلی سخته .انشالا هرکس بچه میخواد خدا یه سالم و صالح نصبیش کنه 🙏🙏🙏🙏♥️♥️♥️

ای جووون.انشاالله که ایندفعه مثبت میشه .ناامید نباش.روحیه و حال خوب خیلی به مثبت شدن انتقالت کمک میک ...

ممنون عزیزم این کرونا حالی روحیمو بعم ریخته پارسال تو یه ماه هر هفتهدیه نفرو از دست دادیم ترس از دست دادن عزیزانم روانی کرده تو واسه هیچی اشتیاق ندارم