2777
2789
عنوان

گرفتاری خیلی سخت،به دعاتون احتیاج دارم شدیدا

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 55 پست

توروخدا برام دعا کن شوهرم اخلاق رفتارش خوب بشه یادت نره اسم حدیت توروخدا یادت نره

بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵                               ۹/۹/۹۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات آیت الکرسی خوندم و ۲۰ تا صلوات فرستادم و حمد خوندم 

تو رو خدا رفتی دعام کن فراموشم نکن خیلی محتاجم

الان کلی گریه کرده بودم دلم شکسته بود بخدا از امام رضا گله کردم گفتم بیادم نیستی فراموشم کردی با اینکه من هرروز ازت حاجتمو خواستم 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای آرامشم صلوات بفرستید؟

من ده تا صلوات و یه حمد میخونم.  لطفا رفتی حرم برای حوائج قلبیم و مشکلاتم دعا کن 🥺

به روی چشم طنین جونم،ان شاء الله حاجت روا شی

من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم 
عزیزم امن یجیب ...  رو نذر کن بخوون معجزه می‌کنه

چشم،ممنون از راهنماییت،برام دعا کن با قلب پاکت،فردا تو حرم یادت می کنم

من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم 
تورو خدا برای شفای پدرم دعا کن ۱۳روزه تو کمائه  برای مشکلت صلوات فرستادم

عزیزم برای پدرتون ۲۰ تا حمد شفا میخونم 

انشاءالله خیلی زود خوب بشن

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای آرامشم صلوات بفرستید؟

براتون سوره فتح وانشراح میخونم لطفا حتما من یاد کنید ب اقا بگید فرمژه گفت اسم پول امد شما هم من نخو ...

فرمژه جان،ده سال بود قسمتم نمیشد بیام مشهد،روز میلاد اقا امام رضا داشتم توی تلویزیون مولودی میدیدم،بغضم گرفت گفتم اقا جان من چقدر بی لیاقتم که دلم پرمی زنه برای حرمت ولی منو نمی طلبی بیام حرمت،به خدا قسم به ده دقیقه نکشید که بهم خبر دادن سه هفته دیگه با قطار عازم حرمم،الان سه روزه مشهدم،هر روز ساعتها تو حرم اقا در حال دعا و زیارتم،چشم پیامتو فردا به اقاجونم می رسونم

زیارت عاشورا بخون سرامد همه دعاهاست معجزه ست

چشم،ممنونم عزیزم،با دل پاکت دعام کن