خواهش می کنم با دلای پاکتون برای خانواده م و خودم دعا کنید و اگه براتوت مقدوره هر تعداد که می تونید برام صلوات بفرستید،شاید خداوند به دلهای پاک شما نظر بندازه و گره از مشکلاتمون باز کنه،هر کس برام دعا کرد و صلوات فرستاد لایک کنه یا پست بزاره،در عوض منم فردا می خوام برم حرم امام رضا(ع) براش دعا می کنم
من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم
بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵ ۹/۹/۹۹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ده تا صلوات و یه حمد میخونم. لطفا رفتی حرم برای حوائج قلبیم و مشکلاتم دعا کن 🥺
به روی چشم طنین جونم،ان شاء الله حاجت روا شی
من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم
چشم،ممنون از راهنماییت،برام دعا کن با قلب پاکت،فردا تو حرم یادت می کنم
براتون سوره فتح وانشراح میخونم لطفا حتما من یاد کنید ب اقا بگید فرمژه گفت اسم پول امد شما هم من نخو ...
فرمژه جان،ده سال بود قسمتم نمیشد بیام مشهد،روز میلاد اقا امام رضا داشتم توی تلویزیون مولودی میدیدم،بغضم گرفت گفتم اقا جان من چقدر بی لیاقتم که دلم پرمی زنه برای حرمت ولی منو نمی طلبی بیام حرمت،به خدا قسم به ده دقیقه نکشید که بهم خبر دادن سه هفته دیگه با قطار عازم حرمم،الان سه روزه مشهدم،هر روز ساعتها تو حرم اقا در حال دعا و زیارتم،چشم پیامتو فردا به اقاجونم می رسونم