2777
2789
عنوان

درآمدبالاوخوب

96 بازدید | 14 پست

واقعا چطور میشه بهش رسید امروز یک پیج دنبال می کردم همه میانگین حقوق یا درآمدشون خیلی عالی بود اون وقت ما با این تحصیلات هیچ 😒 واقعا حسرت خوردم خیلی تا الان برای یک کار خوب تلاش کردم اما موفق نشدم احساس میکنم شانس می خواد که من ندارم یا هم واقعا اشتباه فکر میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین هرکی پولداره یا عرضه داره یا کار و حرفه ای بلده که بقیه بلد نیستن یا سرمایه داره

سرمایه ای ندارم اما خب برای یاد گرفتن حرفه معماری خیلی اون در این در زدم میگن همه جا بازار کار خوبی نداره تو فکر اینم اصلا نرم بااین که چند سال زندگیم صرف این قضیه کردم انگار فایده نداره

اره خب ولی به این نتیجه رسیدم واسه مردم الکی بیگاری نکشم کار زیادبا چندر غاز حقوق

شروع کن مهارت بیشتری کسب کن وابسته به شغلت 

که بهت نیاز داشته باشن مشابه شماکم باشه

برنامه خاصی

زبان خاصی

لایک نکن💨
شروع کن مهارت بیشتری کسب کن وابسته به شغلت  که بهت نیاز داشته باشن مشابه شماکم باشه برنامه خا ...

اره تو فکر شم اما نرسیدن به رویاها هرچند کوچیک آدم نا امید میکنه برای تلاش دوباره