۲ساله با یه آقایی هستم که تمام اعضای خانوادش و دیدم و البته خانواده ی چهارچوب داری داره و جلو اونا خیلی سنگین و خجالتی بود . یه بار هم من و با مادرش و پدرش که حدودا نزدیک ۸۰ سال داشتن به ویلاشون برد بعد خودش نموند و رفت ... ینی مارو تنهاگزاشت ..
بعد چند ماه هم دیدم خونه پیش خرید کرده ازش پرسیدم ( درصورتی که جواب سوال رو میدونستم) گفتم چرا داری خونه میخری گفت : به نظرت چرا دارم خونه میگیرم ؟؟؟ منم تو افق محو شدم و بحث و ادامه ندادم
۴ ماه بعد اینکه پدر مادرش و دیدم پدرش فوت شد
اوایل یکم صبر کردم بعد گفتم من نیتم دوستی نیست اونم جواب داد بعد سال بابا میام بدون درنگ و مکث...
.
تا اینجای قضیه همه چی خوب بود تا اینکه
الان حدودا ۲ ماهه یه جوری شده درصورتی که از لحاظ رفتار من مشکلی وسط نبود نه پیام میداد نه زنگی فقط یه استاتوس گزاشت با مضمون (( یا امام حسین هرکی تو کارش گره داره مشکلاتشو حل کن)) حتی در طول روز آنلاین هم نمیشه تو این ۲ ماه. یعنی کاملا مشخصه یه چیزی هست .منم اصلاا پیام ندادم. بعد ۱ ماه بهم زنگ زد گفت بیا دم پنجره ببینمت گفتم وااا چرا درست حسابی قرار نمیزاری ؟ با صدای ناراحت گفت اخه وقت نمیکنم یه لحظه بیا تو کوچه رفتم تو ماشین گفتم برو اونجایی که تو این ۱ ماه بودی ..دیدم دستاشو مشت کرد زد تو فرمون گفت من بی پول شدم بهت چی میگفتم ؟؟ میگفتم مول ندارم که خودمو جلوت ضایع کنم؟؟ من صبح تا شب دارم کار میکنم تا پول خونه ای که پیش خرید کردم و بدم تا مرداد باید ۷۰۰ ملیون جور کنم بدم سازنده .. یه پرده اشکم تو چشماش بود منم بهش کلی امید دادم گفتم درست میشه ولی تو باید زودتر بهم میگفتی مشکلاتتو. حتی حساب بانکیشم نشونم داد ۱۶ تومن تو کارتش بود
اینو گفت بازم رفت الان ۲۰ روزه خبری ندارم ازش چیکار کنم؟؟
دیشب خودم بهش پیام دادم گفتم مشکلاتت حل شد ؟؟
سریع یه ویس فرستاد تو خونشون سر ارث دعوا بود
چند مین بعد دوباره ویس داد عربده میزد وقت تقسیم ارث رسیده داداشام و خواهرام دارن همدیگرو میخورن برامون دعا کن
.. من چیکار کنم با این آدم؟؟؟؟؟ منطقیه دیدارمون شده ۲۰ روز ۱ بار ؟؟ تماسامونم قطع شده؟؟ مشول مالی چه ربطی داره به ارتباطش با من