2789
عنوان

مامان بابام سنشون بالا بود که من بدنیا اومدم،،،میاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 38545 بازدید | 602 پست

وای چقدر حرفای این تاپیک نا امید کننده است...الان با گذشته خیلی متفاوته‌..شما یه مرد ۴۰ ساله الان رو نمیتونی به لحاظ سن زیستی فکری و روحی با ۳۰سال قبل مقایسه کنی...ضمن اینکه به هرحال سن امید به زندگی هم نسبت به گذشته خیلی بهتر شده و بالا رفته.

بهترین کار اینه که هم تو انتخاب خیلی دقت کنی

و هم اینکه شرط کنید با پدر و مادرتون تو یه ساختمون زندگی کنید البته تو واحد های جدا

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حالا بیاین بگین تک فرزندی خوبه

مثلا اگه خواهر یا برادر داشت چیکار میتونستن براش انجام بدن؟اینجا همه از خواهرشوهراشون متنفرن اگه به فرض یه برادرم داشت بعد زن گرفتن ازش دور میشد

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...
مثلا اگه خواهر یا برادر داشت چیکار میتونستن براش انجام بدن؟اینجا همه از خواهرشوهراشون متنفرن اگه به ...

قرار نیس همه خاهر برادرا مثل هم باشن بعضیا هستن ک جونم میدن واسه هم😉

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
ولی من خیلیارو دیدم ک تک فرزند بودن وناراحت میدونی همیشه همینه وقتی تک فرزندی میگی چرا خاهر برادر ن ...

منم خاهر برادر دارم 

ولی اگه تک فرزند بودم تو رفاه بودم 

و دوست دارم بچه خودمم تک فرزند بمونه بیشتر بخاطر شرایط اقتصادی

البته الان پولداراشم دیدم یدونه میارن 

من اگه شرایط روحی اقتصادریم خوب بود دوتا فقط 

الان یدونه رو هم بتونه ادم جواب گو باشه و شرمندش نشه خیلیه

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
منم خاهر برادر دارم  ولی اگه تک فرزند بودم تو رفاه بودم  و دوست دارم بچه خودمم تک فرزند ...

دید هر کس متفاوته عزیزم

موفق باشی😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
قرار نیس همه خاهر برادرا مثل هم باشن بعضیا هستن ک جونم میدن واسه هم😉

دسته ولی خیلی کم هستن 

یا از بس من رابطه های بد دیدم خوبارو کم میبینم 

در کل دیدم وقتی متاهل میشن سرشون گرم زندگی خودشونه 

هر چقدرم صمیمی بودن تو مجردی

من خودم باهمه صمیمی بودم ولی متاهل که شدیم انگار غریبه ایم چه فامیل چه خاهر و..

دسته ولی خیلی کم هستن  یا از بس من رابطه های بد دیدم خوبارو کم میبینم  در کل دیدم وقتی م ...

ولی من اگه خواهر نداشتم بی شک خیلی تنها بودم☹️

یکی اون زمان تصادف دخترم بچش فوت شد ذور از جون همه تک فرزند بود یکی میگفت من میگموند تا بیارین برا ا ...

هر گلی یه بویی داره ادم 10 تا بچه هم داشته باشه یکیش خدایی نکرده بمیره کمر ادم میشکنه هیچ بچه ای اون بچه نمیشه

وای چه باحال 😀ایقد دوس دارم یهو بیان بگن پدرمادر واقعیت کسای دیگه ای هستن بخدا😂نه اینکه والدینم بذ ...

خدا کنه هیچوقت این اتفاق برای هیچکس نیوفته..حس بدیه..همچین چیزیو از خدا هیچوقت نخواه

💜وقتی زندگیت رو تو سکوت بسازی دشمنا نمیدونن به چی حمله کنن💜