2777
2789
عنوان

کنکوریای ۹۹و ۱۴۰۰

200 بازدید | 20 پست

سلاام

بچها شماهایی که کنکوری۹۹و ۱۴۰۰بودین چی بیشتر بهتون کمک کرد که تو کنکورتون موفق تر باشین؟مشاور یا کانون؟یا حتی هیچکدوم..

کانون و مشاورو پیشنهاد میکنین یا نه؟

تجربیاتتونو بهم بگین؛خیلی مرسی🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام هنوز که نتایج نیامده ولی خب من مشاور نداشتم 

ولی آزمون آزمایشی میدادم خیلی کمک کرد بتونم زمان رو مدیریت کنم کلا تو جو کنکور قرار میگرفتم وقتی آزمون میدادم

قلمچی نمی‌دونم چطوریه ولی من گزینه دو بودم برای رشته انسانی خوب بودش

در کل اگه آزمون دادن باعث بشه پیشرفت کنی خونه اما اگه مثلا با افت درصد و تراز کلا افسرده میشی آزمون به ضررته

خدایا شکرت ...  
روزانه چند ساعت درس میخوندی؟البته ببخشید که میپرسم

من انسانی بودم خب متفاوت بود تابستون ۷ ساعت تو مدرسه پنج ساعت اونور عید ۵ ساعت ماه آخر ۸ ساعت

در کل هزار و سیصد و خورده ساعت مطالعه داشتم 

جدا از اینها من که امسال واقعا فهمیدم ساعت مطالعه به کیفیته چون من بعضی روزا با این که هفت ساعت مطالعه داشتم ولی ۲۰۰ تا تست میزدم یکی دیگه ۱۵ ساعت با ۱۰۰ تست

و بستگی به فرد هم داره که آیا تندخوان است آیا مطالب رو بار اوله میخونه آیا خلاصه نویسی کرده آیا نقطه ضعفشه یا قوتشه و ...

خدایا شکرت ...  

سلام 

بنده مشاور کنکور هستم و دانشجوی پزشکی 

حتما تاپیکامو بخونین و در صورت تمایل درخواست بدین راهنمایی کنم

یک ماه آزمایشی کار کنیم در صورت نارضایتی هزینه برگردانده میشه 

آزمون هم از سوالای منتخب قلمچی و گزینه دو میگیرم فعلا نیاز به آزمون نیست

پاسخگوی سوالات شما در رابطه با کنکور و انتخاب رشته تجربی هستم☺️                                                                                 فعالیت جدید و مشاور جدید از تیرماه ۱۴۰۴🌱.