2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی روز تولدم بهم گفت :

تو در آینه نگاه کن که چه دلبری ولیکن

تو که خویشتن ببینی نظرت به ما نباشد...

معنیشم اگه بگم ایگنجوری میشه : سعدی داره به یارش میگه می‌خوای بدونی چرا من عاشق شدم؟ یک نگاه توی آینه به خودت بنداز! ولی سریع از حرفش پشیمون می‌شه و می‌گه: نه! اگه تو خودت رو توی آینه ببینی چه بسا عاشق خودت بشی دیگه یک نگاه ناچیز هم سمت ما نندازی.

تو که اومدی تو زندگیم همه چی قشنگتر شد نفسم🤭🤭

حال دلم خوب نیست یه صلوات برام میفرستی مهربون؟   دوست دارم زندگیم و بدم دست کسی بگم میشه یه دقیقه اینو بگیری؟!   بعد فرار کنم😅🙂ته مانده ی من است مراعات کنید!دنیا لج کرده باهام🥺بسکه گفتم روبه رام🙃من دروغهه خنده هام🙂خیسِ خیسم خب از اشک😢هی زمین خوردم همش😪خالیه دور و برم😞باز چی اومد به سرم؟😔هرچی به سرم بیاد حقمه میدونی چرا؟! چون با همه خندیدم با همه مهربون بودم به همه کمک کردم براشون هیچی کم نزاشتم حتی بخاطرشون گریه کردم!!!ولی اونا تو دلشون بهم گفتن آویزونِ احمق!من اگه حافظ بودم مردم با سهراب سپهری فال میگرفتن☹خدایا میگما من که عقل درست حسابی ندارم مواظب گند زدنام تو قسمت های حساس زندگی باشه🙏🙄خدایا یعنی میشه که بشه؟! 
شوهر من میگه  قره گیله لرین عشقین قوربان یا مثلا گاهی یه آه بکشم ناخودآگاه میگه  آهین ا ...

گوز یاشین قبریمه🥺😍💔

ادم نمیدونه ذوق کنه یا ناراحت بشه

ای فاتح بی لشکر من خانه ات آباد....🤍