2777
2789
عنوان

مادرشوهر خواهرم

634 بازدید | 23 پست

خواهرم بامردی ازدواج کرده که قبلا یکبارجداشده و ازهمسراولش یک بچه داره .

حالا هروقت میرن خونه مادرشوهرش راجب عروس اولی حرف میزنه چه خوب چه بد 

مثلا جلو شوهرخواهرم وخواهرم گفته .مهدیه هنوزم دلش با سهراب هست .اماخب اشتباه ازخودش بودجداشدن

حالا خواهرم اعصابش داغونه میگه چکارکنم بدون بی احترامی راجبش حرف نزنه .مستقیمم نمیتونه بهش بگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید به شوهرش بگه مادرشو توجیه کنه ببخشید ولی چه مادر نفهمی داره یعنی با خودش نمیگه شاید خواهرت ناد ...

اخه راضی نبوداول جدابشه ازهمسرش بخاطربچشون حالا الان دیگه چیزی نمیگه فقط این حرفهارومیزنه خواهرمم الان یک بچه داره .شوهرشم نمیتونه چیزی بگه چون اخلاق مادرش جوری که قهرمیکنه

خواهرتون اشتباه کرده بامردی ک زنشوطلاق داده وبچه هم داره ازدواج کرده 

من دیدم طرف زن دوموطلاق داده دوباره رفته سراغ زن اول😑

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

برادر شوهر منم زنشو طلاق داده الان زن دومی خیلی سیاست داره هر موقع در مورد زن اول حرف میزنن فقط نگاه می‌کنه انگار اصلا به اون ربطی نداره با این به خون هم تشنه ایم ولی خیلی این اخلاقشو دوس دارم من بودم خودمو میکشتم به خواهرت بگو کلا بی تفاوت باش 

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55 
خواهرتون اشتباه کرده بامردی ک زنشوطلاق داده وبچه هم داره ازدواج کرده  من دیدم طرف زن دوموطلاق ...

یاخدا جدی میگید .امااینا ۶سال اختلاف داشتنا بعدجداشدن .تاحالام که دوساله باخواهرم ازدواج کرده سراغش نرفته

برادر شوهر منم زنشو طلاق داده الان زن دومی خیلی سیاست داره هر موقع در مورد زن اول حرف میزنن فقط نگاه ...

خواهرم چیزی نمیگه اماحرص میخوره ...مثلا گفته بود مهدیه انقد تمیز بوده همش باوایتکس پله هارو میشست .جلوخواهرم 

خواهرمم هیچی نگفته بود

یاخدا جدی میگید .امااینا ۶سال اختلاف داشتنا بعدجداشدن .تاحالام که دوساله باخواهرم ازدواج کرده سراغش ...

به قران چندبارخودم دیدم اماایشالاک این اتفاق واسه خواهرتون پیش نیاد💋

خودمنم بعدطلاق میترسیدم بامردی که زنشوطلاق داده ازدواج کنم اخرش بامردی ک زنش فوت شده ازدواج کردم❤

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
یاخدا جدی میگید .امااینا ۶سال اختلاف داشتنا بعدجداشدن .تاحالام که دوساله باخواهرم ازدواج کرده سراغش ...

حالا که دیگه خواهرت بچه داره تموم شده رفته ولی اصلا ازدواج با مرد زن و بچه دار درست نیست خیلی ریسکه انشالا  خواهر شما خوشبخته 

حالا که دیگه خواهرت بچه داره تموم شده رفته ولی اصلا ازدواج با مرد زن و بچه دار درست نیست خیلی ریسکه ...

خواهرم باشوهرش خوبن .این مادرشوهره بااینکه میددنه زن اوله مقصربوده یکباربدش و میکه یکبارخوب..حالا اینازوادمم حساب نمیکرده ها .اماخواهرم انقدبهشون احترام میزاره

اخه راضی نبوداول جدابشه ازهمسرش بخاطربچشون حالا الان دیگه چیزی نمیگه فقط این حرفهارومیزنه خواهرمم ال ...

قهر کنه به جهنم زن گنده انگاری بچه است کسیکه اینقدر بدذاته بهتر که نبینیش