2777
2789
عنوان

دعوا

181 بازدید | 25 پست

سلام...با شوهرم دعوام شده حالم خوب نیست

تو تاپیک قبلی هام هست شوهرم میخواست واسه مادرش تلوزیون بگیره با اینکه خودش چن میلیون بدهی داشت و به سختی داریم روزگار میگذرونیم....

با هر بدبختی بود وام گرفت و یه تلوزیون 55 اینچ و با تمام امکانات خرید هر چقدر من بهش گفتم نکن سبک تر بگیر ساده تر بگیر گوش نکرد.

چند روز پیش 1600 از دوستش میخواست طرف پولو واسش ریخت،بهش یک ماه میگم خونه خرید لازم داره پول که اومد حسابش گفتم بیا بریم مایحتاج خونه رو بگیر گفت نه پولو میخوام بدم جا قرض فلانی....

حالا امروز بلند شده رفته انتن و محافظ و میوه اینا خریده ببره خونه مادرش (از اون 1600 خرید کرد)

منم بهش گفتم فقط پول خرج کردن واسه ما خار داره که میگی نه،حالا که واسه مادرت خریدی باید به منم پول بدی گفت نه که نمیدم سر این موضوع شروع کرد داد و بیداد...

من میگم وقتی خونه خرید واجب داره تو نباید خرج جا دیگه کنی میگه من کی خرج کردم کو خرج کنم؟

آخرشم گفت ایشالا سر زا بمیری از شرت راحت بشم...

منم گفتم ایشالا مادرت خیره تلوزیون رو نبره 

اونم گفت این حرفت یادم میمونه

حالم خیلی بده 

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤

اوووووف چقد بد😔

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم🥺🙏اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️نمیفهممتون که چرا وارد چنین زندگی هایی میشین..

قطعا اینی ک توضیح دادی فقط اولین بارش نبوده و الویتش شما نبودی با چنین شرایطی چرا بارداری شدی؟؟

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..

واقعا یعنی مایحتاج زندگی رو نمی خره؟یعنی الان مثلا یخچال خالیه؟شب شام نمیتونی درست کنی؟یا منظورت چیزای دیگس؟

به نظرم خودت رو اذیت نکن ،هر چقدر غر بزنی و از مادرش بد بگی بیشتر خودت رو از چشمش می ندازی،بیشتر ازت دور میشه،بعد میشه اون چیزی که نباید بشه…اگه ازت دل بکنه خیلی زندگی سخت میشه،سعی کن بی تفاوت باشی ،با پنبه سر ببری 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

وای شوهرت چرا اینجوریه قبلا اینجوری بوده یا تازه اینجوری شده چقدر نامرد بدجنس خدا بدادت برسه

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

به نظرتون حق ندارم....

نمیگم خرج نکنه ولی اول واسه خودمون خرج کنه بعد ببره خونه مادرش...

تو ماشین بودیم حرفمون شد منم میوه هایی که خریده بود زیر پام بود لهشون کردم تا عصبانیتم کم بشه...از اون موقع غذاب وجدان گرفتم

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️نمیفهممتون که چرا وارد چنین زندگی هایی میشین.. قطعا اینی ک توضیح ...

عزیزم اگر نمیتونی شرایطم رو درک کنی و بفهمی لطفا از تاپیک برو

زنگ بزن به مادرش بگو که ما با این همه بدبختی و قرض چرا باید برا شما تلویزیون بگیریم من دارم از خونه پسر زبون نفهمت میرم خونه بابام که حداقل شکمم سیر بشه انشالله خیر تلویزیون و زندگیتا نبینی ببخش اگه زیاد روی کردم آخه اعصابم خرد میشه شوهرت با وجود بچه تو شکمت مایحتاج تا نمی دی 

عزیزم اگر نمیتونی شرایطم رو درک کنی و بفهمی لطفا از تاپیک برو

مثلا اونایی که میفهمن چیکار میکنن برات؟؟‌یا دلداری میدن  یا حکپ بسوز بساز میدن....    ولی باید فکر اساسی بکنی  وگرنه تا آخرش مجبوری چنین رفتارهایی رو از طرف شوهرت تحمل کنی

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
واقعا یعنی مایحتاج زندگی رو نمی خره؟یعنی الان مثلا یخچال خالیه؟شب شام نمیتونی درست کنی؟یا منظور ...

اره خب از اول ماه دارم میگم کمه داره تموم میشه دیگه الان گوشت و پیاز و روغن و میوه خیلی چیزای دیگه تموم شده

میگه تا سر ماه صبر کن 

ولی وقتی حقوق میگیره میگه قرضام واجب تره وایسا اونارو بدم بعد خرید میکنیم ولی چیزی نمیمونه که خرید کنم...

قبلا سر خرید اینطوری نمیکرد ولی الان چند ماه خیلی بیخیال شده

زنگ بزن به مادرش بگو که ما با این همه بدبختی و قرض چرا باید برا شما تلویزیون بگیریم من دارم از خونه ...

اون هفته خونه مادرش بودیم،مادرش انقدر خوشحال بود بابت تلوزیون واسش یه درصد مهم نبود که پولش از کجا اومده...

منم همه ی اینایی که شما گفتی به خواهرش گفتم گفتم من که راضی نیستم چون داره از گلویه من و بچه ها میزنه خرج شماها میکنه حرومه...خواهرشم نگاه کرد گفت نمیدونم چی بگم والا

مثلا اونایی که میفهمن چیکار میکنن برات؟؟‌یا دلداری میدن  یا حکپ بسوز بساز میدن....     ...

من که اومدم تو مجازی درد و دل کنم چون نمیخوام سرزنش ادم های حقیقی زندگیم رو بشنوم...دقیقا اومدم که یه سری ادما دلداریم بدن شاید غم دلم آروم بشه...

وگرنه خیالت راحت گلم فکر اساسیم کردم مشاوره ام رفتم کلی کار کردم ولی نتیجه نگرفتم چون نمیخواد که نتیجه بگیریم

من که اومدم تو مجازی درد و دل کنم چون نمیخوام سرزنش ادم های حقیقی زندگیم رو بشنوم...دقیقا اومدم که ی ...

اره عزیزم بعضی آدما باید خودشون بخوان تغییر کنن تا تغییر کنن وگرنه آب تو هاون کوبیدن ببخش ازت میپرسم ازدواج ت با عشق بود یا سنتی