2777
2789

سلام

1.Explain the differences between volunteer (verb) with volunteer (noun).

2.Translate passage below into the persian

The idea of building somebody's house abroad was very next year I returned to Negros Island as a Habitat volunteer

3.Complete the sentences with appropriate words

A.people in....... figure out how to sell things.(market)

B.social ...... sites let me stay connected to my friends all the time.(network)

C. I like having my ......... (private)

چی بنویسم جوابش و تورو خدا کمک

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی ک معلومه یکیش فعله یکیش اسم 

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

تفاوت بین داوطلب (فعل) با داوطلب (اسم) را توضیح دهید. 2. قسمت زیر را به فارسی ترجمه کنید ایده ساخت خانه شخصی در خارج از کشور سال آینده بود که من به عنوان داوطلب زیستگاه به جزیره نگروس بازگشتم 3. جملات را با کلمات مناسب کامل کنید A. افراد در ....... نحوه فروش چیزها را می فهمند. (بازار) سایت های B.social ...... به من اجازه می دهند که همیشه با دوستانم در ارتباط باشم. (شبکه) ج. من دوست دارم خودم ......... (خصوصی) داشته باشم

babonhسابق
تفاوت بین داوطلب (فعل) با داوطلب (اسم) را توضیح دهید. 2. قسمت زیر را به فارسی ترجمه کنید ایده ساخت خ ...

ممنونم

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 
میشه بنویسی

volunteer is a verb and it means that we use this word when someone does something in her/his own will. 

volunteer as a noun means that 

the person is that thing which does something in his own wil

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
تفاوت بین داوطلب (فعل) با داوطلب (اسم) را توضیح دهید. 2. قسمت زیر را به فارسی ترجمه کنید ایده ساخت خ ...

جواب خواست نه ترجمه

سوال دو گفته متنی ک دادم ترجمه کن

میدونم گوگل ترنسلیت اشتباه ترجمه میکنه گاهیی اخه

1. تفاوت بین داوطلب (فعل) با داوطلب (اسم) را توضیح دهید.

2. قسمت زیر را به فارسی ترجمه کنید

ایده ساخت خانه شخصی در خارج از کشور سال آینده بود که من به عنوان داوطلب زیستگاه به جزیره نگروس بازگشتم

3. جملات را با کلمات مناسب کامل کنید

A. افراد در ....... نحوه فروش چیزها را می فهمند. (بازار)

سایت های B.social ...... به من اجازه می دهند که همیشه با دوستانم در ارتباط باشم. (شبکه)

ج. من دوست دارم خودم ......... (خصوصی) داشته باشم

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌