2777
2789
عنوان

تعقیر رشته دبیرستان

190 بازدید | 16 پست

سلام . من دهم رفتم رشته کامپیوتر . معدل نهمم هم ۱۹/۹۳ بود . الان که دهمم تموم شده پشیمون شدم و میخام برم تجربی . 

بنظرتون چیکار کنم برم تجربی یا کامپیوترا ادامه بدم ؟😭😭

برا اینکه برم تجربی هم یا باید تابستون درسای تخصصی تجربیا بخونم و شهریور امتحان بدم یاهم باید مدرسه خصوصی دهما تکرار کنم این دوراهو دارم

باور کن کامپیوتر خیلی بهتر از تجربیه...

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تجربی کار داره ولی خیلی سخته و بستگی به تلاش خودت داره ببین میتونی 14، 15 ساعت توی دوازدهم درس بخونی یا نه، من کنکوری 1401 هستم رشته تجربی توی تیزهوشان واقعا پدرم در اومده 

بعید میدونم با این همه داوطلب حتی اگه یه سال پشت کنکور بمونم رشته های تاپ قبول شم 

قلبی ❤️ که شکستی 💔 خونت 🏡 بود
باور کن کامپیوتر خیلی بهتر از تجربیه...

اها من به خاطر هک کردن رفتم کامپیوتر و پشیمون شدم . کار عملی زیاد داره مخصوصا برنامه‌نویسیش هیچی یاد نگرفتم با اینکه تیر ماه داره تموم میشه هنوز امتحان عملی از ما نگرفتن😩😩😩

من برات دعا میکنم هرچی میخونی و خواهی خوند موفق باشی گلی خانوم 🥰🥰🥰🥰 خودم تجربی هستم و میرم۱۱ام& ...

مرسی عشقه دلم همچنین💞💞 اونوقت تا حالا که تجربی خوندی از تجربی راضی هستی؟

تعقیر نه تغییر

تو رو خدا دست از سر این تجربی بردارین بازار کارش کساده البته همه رشته ها اینطوریه ولی تجربی بدتر

کامپیوتر بازار کارش عالیه این رو دیدم و شنیدم که میگم

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد
تجربی کار داره ولی خیلی سخته و بستگی به تلاش خودت داره ببین میتونی 14، 15 ساعت توی دوازدهم درس بخونی ...

وای ایشالله که موفق باشی عزیزم❤️باید تصمیم جدی بگیرم چون مدرسه خصوصی هم گفته ۱۱ میلیون میگیرم برا ثبت نام😕

مرسی عشقه دلم همچنین💞💞 اونوقت تا حالا که تجربی خوندی از تجربی راضی هستی؟

فدات گلم 

هر رشته ای سختی داره..اره واقعا سخته گلم .خودتو بسنج ..ایشالا که هر چی صلاحه اتفاق بیفته ..

😉
چجوری معدلت 19و93بود تغییر عزیزم  ن تعقیر

غلط املایی رو ولش صفحه کلیدم خرابه باید ب زور نوشت🤦🏻‍♀️ تا یکشنبه باید تصمیممو بگیرم مشاور مدرسه گفته یکشنبه بیا فرم بگیر یا امتحاناتو بده