2777
2789
عنوان

چجوری مچ بگیرم؟

97 بازدید | 7 پست

الان ۳ساله که درگیرم یبار با منشیش خیانت کرد مچشو گرفتم با ضبط صدا اخراجش کرد قول داد گریه کرد کاری نکنه قول دادم فراموش کنم اونم غلطی نکنه تا باهم زندگی کنیم اما فراموشم نشده و مدام ذهنمو میخوره امروز نیومد از سرکار گفت کار دارم شلوغم ۴بهش زنگ زدم صداش گرفته و بیحال بود زودم قطع کرد گفتم طوریت شده جاییت درد میکنه گفت چرت میزدم ساعت آنلاینشو چک کردم بعد ده دیقه آنلاین شد شماره اون دختررم ذخیره دارم هنوز مال اونو نگاه کردم به فاصله ۱دیقه آف شدن دوباره باز الان چک کردم باز به فاصله ۱دیقه نکنه دوباره ...مغزم داره میترکه چکار کنم مطمعن بشم کسی راهی برای دسترسی به گوشی بلده بفهمم کاری میکنه قطعن اینبار جدا میشم 

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

وای...عزیزم تا مطمئن نشدی حرکتی نزن🥺

تیکر بارداری نیست❤️🤍بی محابا میزنم ساز تو رندانه برقص...بی خیال غم دنیا تو جانانه برقص...چند روزی به همین بزم تو هم مهمانی...چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص!🤍🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

به چی میخندی

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌
وای...عزیزم تا مطمئن نشدی حرکتی نزن🥺

چکار کنم 

چکار کنم 

یه جوری ته توی قضیه رو دربیار...شاید تو زیاد حساس شدی عزیزم

تیکر بارداری نیست❤️🤍بی محابا میزنم ساز تو رندانه برقص...بی خیال غم دنیا تو جانانه برقص...چند روزی به همین بزم تو هم مهمانی...چشم دنیا بشود کور تو مستانه برقص!🤍🍃
یه جوری ته توی قضیه رو دربیار...شاید تو زیاد حساس شدی عزیزم

دنبال اینم که چجور تهشو دربیارم دیگه