بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تهران بیا خب دکتر اعظم صلاتی عالیه کارش من خودم انجام دادم پیشش راضی هم بودم تا الان یک سال گذشته واقعا الان از فرم سینه هام راضیم میگم کاش زودتر میرفتم پیشش
من با معرفی یکی از دوستام که قبلا پروتز سینه کرده بودش و خیلی راضی بود رفتم پیش دکتر بهزاد فرخی جراحی پروتز سینه کردم و از چیزی که انتظار داشتم بهتر شد نتیجش واقعا عمل خیلی خوبی داشتم
من جراحی پروتز سینه انجام دادم اونم پیش بهترین دکتر زیبایی سینه... خانم دکتر افسانه ثنایی بهترینه توی تمام جراحی های زیبایی سینه کارشون حرف نداره خیلیم دوران نقاهتم کوتاه بود و نتیجه عالی شد.
واقعا نمیدونستم پروتز سینه میتونه اینقدر زندگی آدم رو تغییر بده! من همیشه احساس میکردم سینههام خیلی کوچیکه و همیشه از این موضوع ناراضی بودم. اما وقتی پیش دکتر قلخانی رفتم و توضیحات کامل رو گرفتم، تصمیم گرفتم پروتز بذارم. نتیجه خیلی طبیعی شد و خیلی شبیه به سینههای خودم به نظر میرسه. حالا هر روز احساس خوشحالی میکنم که این تصمیم رو گرفتم. دکتر قلخانی واقعاً فوقالعاده است!
از وقتی پیش دکتر امیررضا معتبر عمل پروتز سینه انجام دادم خیلی حس بهتری دارم نتیجه دقیقا همونی شد که می خواستم دکتر معتبر با تجربه و خیلی خوش برخورد هستن