2777
2789
عنوان

نزدیک استجابت دعاس

51 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها موقع اذانه میشه منو دعا کنین؟؟؟😔 

یه حاجت دارم فقط میشه یکی به نیت من دعای توسل با توجه و وضو بخونه ؟میخوام با زبون یکی غیر خودم باشه

بچه ها من همیشه دعاتون میکنم سرنماز توی تاپیکای دعای همه هم همیشه دیدم دعا خوندم براتون برای هم دعا کنیم اجابت میشه

خیلیییی داغونمممم اصلا نمیدونین ...با دعای شما خیلیا حاجت گرفتن برای منم از ته دل دعا کنین حاجتمو بگیرم‌بیام بهتون بگم انشاالله❤😍

واسه منم دعاکنید  

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب برات میخونم

خدا‌خیر دنیا و آخرت‌نصیبت کنه انشاالله❤

اسمم محدثس

حاجت بگیرم میام توی تاپیکام‌کسایی که پست گذاشتنو منشن میکنم میگم از دعاتون انشاالله حاجت روا شدم❤

چشم❤

فداتشم💕

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
دوست داشتی اسمتو بگو برای تو هم بخونم

واسه منم بخون ب نیت همون چش قشنگ  مرسی

چشم💕

قربونت برم💕