2777
2789

بعدش بره سونو قلب و جنین تشکیل شده باشه؟احتمال داره از اینک لقاح خیلی دیر بوده باشه؟خدایا چرا با من اینجور میکنی😭🖤🥀

تو تاپیک قبلیمم توضیح کامل هست

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂
عزیزم حالاتو 3هفته تحمل کن بعد سنو بده اگه خونریزی چیزی نداری سقط نکن چیزی هم نمیشه خطر نداره اکه بی ...

حتی یه لکه سرسوزنم نداشتم تا حالا...برای ۱۰ روز دیگ سونو نوشته اخه ک تکرار کنم یعنی هنوز زوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم من4باراینجوری بودم

بازم تا هفته ی آینده صبرکن سونوبده

امااگر خدایی نکرده سقط کردی حتما برای بارداری بعدی آزمایش انعقاد خون بده 😘 

ان شاالله بمونه برات 

فقط بدون اینا امتحانه خدا ظالم نیست

1403/5/22مردم
حتی یه لکه سرسوزنم نداشتم تا حالا...برای ۱۰ روز دیگ سونو نوشته اخه ک تکرار کنم یعنی هنوز زوده؟

اگه بچه مشکلی داشته باشه خودش سقط میشه منم ۹ هفته رفتم سونو دکترم گفت قلب نداره ولی بهم دارو نداد برای سقط گفت خودش میوفته که همینطوری شد ،توهم صبر کن اگه خونریزی نکردی بعد یکی دوهفته دوباره برو سونو

اگه بچه مشکلی داشته باشه خودش سقط میشه منم ۹ هفته رفتم سونو دکترم گفت قلب نداره ولی بهم دارو نداد بر ...

باشه عزیزم

الهی عزیزم میفهمم چی میگی منم ماه پیش بچم سقط شد خیلی برام دردناک بود ،انشاءالله مشکلت برطرف بشه ،بر ...

ازینک اینهمه بهش دلبستمو  رویا ها بافتم براش و موتورمونو فروختیم برای خرید نی نی

ازینک اینهمه بهش دلبستمو  رویا ها بافتم براش و موتورمونو فروختیم برای خرید نی نی

خداهست نگران نباش حتما حکمتی بوده ، اینم‌یک امتحان الهی هست 

درسته خیلی سخته خیییلی😔 موقع سقط خیلی درد داری ولی درد روحی خیلی بدتره ،حرف بقیه زجرآورتره طعنه ها تورو میکشه برای من اینجوری بود و خیلی خیییلی برام‌سخت بود 😭😭انگار کسی منو درک نمیکنه 😭فقط نیاز داشتم یکنفر پیشم باشه و بگه الهیی عزیزم چقدر داری سختی میکشی😪😔