2777
2789
عنوان

بچه ها ی نایب هست

198 بازدید | 33 پست

میگه از 50تومن تا 300تومن نمیدونم نایب بگیرم حاجتم میگیرم یانه شما کمکم کنید 😊

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نایب برای چی عزیزم

نایب برای چله ی زیارت عاشورا حق شناس اون آقا مشهدی فلجم هست حالا قبول میکنه چله رو نمیدونم بهش بگم بخونه یا نه 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
نایب برای چله ی زیارت عاشورا حق شناس اون آقا مشهدی فلجم هست حالا قبول میکنه چله رو نمیدونم بهش بگم ب ...

عزیزمن به یکی گفتم برام خوند ۱۳۰گرفت حاجتم گرفتم اره حاجت میگیری چرا نگیری

دارد همه‌چیز، آنکه تو را داشته باشد
عزیزمن به یکی گفتم برام خوند ۱۳۰گرفت حاجتم گرفتم اره حاجت میگیری چرا نگیری

این بند خدا میگه 50 پس بگم بخونه 

اگه مطمئنه بگو بخونه منم کاشانم عزیزم

عه سلام همشهری😁🖐️ نمیدونم من اصلا نمیشناسم شما ی جا بهش دادی پولت رو 

ن عزیزم من اول چله ۶۵دادم اخرشم ۶۵

عزیزم شمام نایبتون اسم خودتون با پدرتون پرسید برای من طلبس مشهدیه

ن عزیزم اسم مادرتو ب هرکسی نگو میتونن طلسم بزنن ها

نه اسم پدر پرسید 

ن عزیزم اسم مادرتو ب هرکسی نگو میتونن طلسم بزنن ها

اون آقا نوشته ی طلبس که درس علوم معارف خونده نوشته سئوال رساله ی جواب میده نماز میت که غذا شده میخونه روزه میگیره تو حرم هم سخنرانی میکنه تبلیغ برای دانشگاه گذاشته همکاری میکنه بره بهشون درس بده فکر کنم معتبر باشه