2777
2789
عنوان

خانوماکسی بوده با تنبلی تخمدان باردار بشه ؟یا کسیو دیدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 50 پست

منم مشکل تورودارم عزیزم.ولی خیلیا رودیدم ک تنبلی شدیدداشتن وباردارشدن من جمله دوتا اخاله های خودم.منم این ماه دارو خوردم جمعه باید بی بی چک بزنم دعا کن باردارشده باشم😵

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍
منم مشکل تورودارم عزیزم.ولی خیلیا رودیدم ک تنبلی شدیدداشتن وباردارشدن من جمله دوتا اخاله های خودم.من ...

انشالله مثبت میشی گلم

😔😔😔منم دعا کن

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله مثبت میشی گلم 😔😔😔منم دعا کن

چشم گلم انشالله ک هردومون ب زودی زود مامان بشیم.....

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍
چشم گلم انشالله ک هردومون ب زودی زود مامان بشیم.....

انشالله

چن سالته

چن وقته اقدامی

قرص چی مصرف میکنی

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
بمیرم برات پس ارثیه  ژل رویال استفاده کردی؟

منم اضافه وزن زیاد داشتم ودارم.تخمدانمم پلی کیستیکه وتنبلی تخمدان دارم.بایه دوره مصرف دارو.متوسل شدن به امام حسین وامام رضا بچه دار شدم.الان پسرمم داره پدر بخاری رو درمیاره دلم نمیاد دعواش کنم😂😂😂😂😂😂😂خدابزرگه گلم کنار دارو متوسل شدن به ائمه.باید بدون استرس هم باشی.باورت میشه بیشتر وقتا باید امپول میزدم پریود بشم 

برای بخشیدن همیشه یک دلیل کافی نیست.گاهی بخشش یک قلب نومیخواد.    وای به روزی که خوی گرگی ام ازخواب بیدارشود.میدرم هرانکس که روحم را درید
منم اضافه وزن زیاد داشتم ودارم.تخمدانمم پلی کیستیکه وتنبلی تخمدان دارم.بایه دوره مصرف دارو.متوسل شدن ...

عزیزممم فداش بشممم

از طرف من ماچش کن

چشم حتما خیلی دعام کن