2777
2789
عنوان

خانوماکسی بوده با تنبلی تخمدان باردار بشه ؟یا کسیو دیدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 50 پست
والا منم ک میرفتم دکتر میگفت کیست داری ب احتمال زیاد باعث میشه تمبلی تخمدان بگیری و اینکه آمپورم زده ...

مرسی عزیزم انشالله دعامون کن

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رقص نه پیاده روی هم کن منم ایشالا از فردا میرم و اینکه بادوم بخور جواب گرفتی تگم کن

چشم ممنون مرسی انشالله بارداری همه منتظرا و ماها

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
بمیرم برات پس ارثیه  ژل رویال استفاده کردی؟

نه الان دارم گرده درخت نخل و عسل میخورم هم من هم شوهرم 

الانم از اهواز اومدم تهران ۲۸ نوبت دارم پیش دکترای مرکز رویان 

میدونم الان میگن برو لاغر کن بیا 😶نمیتونم خیلی تلاش کردم نمیشه انگار

متفورمین گلوکوفاژ هست ورزش میکنی قطع سردیجات انجام دادی منم تنبلی داشتم، 

عزیز بارداری؟😍

بله متفورمین میخورم ولی گلو کوفاژنیست کمفورمینه

ورزش فقط رقص

سردیجاتم حذف

خیلییییی😭😭

🥺😭💔

عزیز بارداری؟😍 بله متفورمین میخورم ولی گلو کوفاژنیست کمفورمینه ورزش فقط رقص سردیجاتم حذف

بله عزیزم باردارم، ان شاالله قسمت شما

حتما گلوکوفاژ بخور، تاثیرش بیشتره

ورزش هم سعی کن حداقل یه ماه حرفه ای و سخت باشه، بعدش اقدام کن، ان شاالله مامان میشی

نه الان دارم گرده درخت نخل و عسل میخورم هم من هم شوهرم  الانم از اهواز اومدم تهران ۲۸ نوبت دار ...

چی بگم دختر ایشالله نتیجه بگیری واقعا سخته

ولی ژل رویالم خوبه از اونجاهایی بگیر که عسل فروشی دارند

بله عزیزم باردارم، ان شاالله قسمت شما حتما گلوکوفاژ بخور، تاثیرش بیشتره ورزش هم سعی کن حداقل یه ما ...

چشم مرسی عزیزم خدا تو دلیتو حفظ کنه

بله عزیزم باردارم، ان شاالله قسمت شما حتما گلوکوفاژ بخور، تاثیرش بیشتره ورزش هم سعی کن حداقل یه ما ...

وضع پریودیتون چجوری بود

نه الان دارم گرده درخت نخل و عسل میخورم هم من هم شوهرم  الانم از اهواز اومدم تهران ۲۸ نوبت دار ...

ابن سینا هم کارش خیلی خوب و دقیقه..من ابن سینا میرم

وقتی به یه احمق بیش از حدخوبی میکنی،خودتو واسه ضربه هاش آماده کن.