2777
2789
عنوان

ماجراى سه خواهر

299 بازدید | 6 پست

خواهربزرگ وقتى مياد خونه مادرش خيلى كار ميكنه 

خواهر دومى شهرستان

سومى وقتى مياد خونه مادرش عين مهمون 

/يكى از اقوام ما هستن/

ديروز از قضا خونه مادرشون بودم ميدونم كه اولى مريض احواله وسومى هم همينطور 

يعنى دوتاشون مريض احوالند يه كم

ولى سومى زياد كار نميكنه واولى هيچى نميگه ،من به مادرشون گفتم بزرگتر كه بيشتر مريضه،گفت خودم حيفم مياد سومى بياد كاربكنه

نميدونم چرا حس خوبى نداشتم 

با اينكه اولى خيلى زحمت ميكشه 

به نظر شما اولى نبايد هوشيار بشه؟

خودش دوس داره گلم وگرنه مادر ک مجبور نکرده

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوچیکه از بس کار نکرده مادرش توقعی هم ازش نداره. همیشه محبت زیاد میشه وظیفه 

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

مامان بزرگ من وقتی اون یکی خالم میومد به مادرم زنگ میزد بیا براش شام درست کن بیا خونه رو تمیز کن بیا فلان کن بهمان کن 😓😠😠

البته دو تا خاله ام مجرد ان اونا رو نمیگه به مامان من زنگ میزنه میگه: تو بهتر بلدی انجام بدی 🙁😶

آخر سر هم اون یکی خالم به مامانم گفت تو چرا هر روز اینجایی خودت خونه و زندگی نداری 😖😡

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم   
مامان بزرگ من وقتی اون یکی خالم میومد به مادرم زنگ میزد بیا براش شام درست کن بیا خونه رو تمیز کن بیا ...

واقعا مادره هم غر ميزد كه وقتى مياد كارهام راميكنه خيلى ميمونه اينجا

ولی مامانم انگار نه انگار بهش گفتم میخوای رسما از حونه بندازنت بیرون تا دیگه نری 

دیگه نزاشتم بره بجای اینکه تشکر کنن توهین میکردن 

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم