2777
2789

میشه بیاید تعریف کنید ؟ الان تو بدترین و نا امید ترین روزای زندگیمم . دو سالو نیمه برا یک حاجتم خیلی دعا و چله و زیارتو هرچی که چشمم میدید برمیداشتم و هرووووز از ته دل و با گریه و پر امید انجام میدادم اما چند روزه فهمیدم چیزی که میخواستم کلا منتفی شده  ، انقدر گریه کردم انقدر دلم شیکست که جواب دعاهام کاملا برعکسش شده  😭

مگه خدا تو قرآن نگفته بخواه تا اجابت کنم ، مگه نمیگن هیچوقت نا امید نشید خدا دقیقا تو آخرین لحظه و تو اوج نا امیدی میاد دستتونو میگیره به مو میرسه ولی پاره نمیشه .

پس چیشد 😭😭😭 

بخدا قصدم این نیست جو منفی بدمو کسیو از خدا نا امید کنم ، فقط میخوام ببینم کسی تجربشو داشته یا نه ، بلکه نور امیدی بیاد سمتم 😭

خدا حواسش به من هست ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی ،همیشه به مو رسیده پاره نشده 

خدایا شکرت❤انشالله حاجت روا شی عزیزم

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
نه تازه بدترم شده😱

اره ی مشکل بزرگتر میاد ک مشکل الاننو کلا فراموش میکنی😂😂

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

اینم بگم من نمیتونم قبول کنم که میگن حتما به صلاح نبوده که نشده ، چون خدا قدرتش بی نهایته حتی اگه به صلاح هم نباشه میتونه معجزه کنه که آرزوی منو به صلاح و مصلحتم کنه

خدا حواسش به من هست ❤
به معجزه ها ایمان داشته باش هیچوقت امیدتو از دست نده

ایمان دارم ولی دیگه توانی برام نمونده ، آخرین ضربه ای که خوردم دیگه داره ایمان و امید و دینمم ازم میگیره

خدا حواسش به من هست ❤
بله معجزه شده الحمدالله.   مطمئن باش اینکه به چیزی ک خواستی نرسیدی هم معجزه ای ازطرف خداونده قط ...

خدا اگه بخواد میتونه معجزه کنه آرزوی من بشه به صلاح و مصلحتم . ولی نگاهمم نمیکنه😔

خدا حواسش به من هست ❤
ایمان دارم ولی دیگه توانی برام نمونده ، آخرین ضربه ای که خوردم دیگه داره ایمان و امید و دینمم ازم می ...

ببین بهت حق میدم انقدر قشنگ درکت میکنم بخدا چون کشیدم میفهمم اما من درست در همون لحظه که این حرفا رو به بقیه میزدم دست خدا رو دیدم که دستامو گرفت شاید همین ثانیه مرغ آمین رو شونه هاته پس دائم کارای خوب و مثبتت تکرار کن اصلا یه لحظه هم کم نیار خسته نشو این توصیه من به تو

دقیقا مثل شما کلا ناامید شده بودم میگفتم نمیشه که نمیشه چندسال هم طول کشید اما درکمال ناباوری حاجتم ...

یعنی میشه منم معجزشو ببینم 😔 دیگه توانی برام نمونده انتظار بکشم . چند روز پیش که دیدم کلا همچی منتفی شده انگار کمرم شیکست تیر خلاصو بهم زدن ،  از خوده خدا دلم شیکست 😭

خدا حواسش به من هست ❤