2777
2789
عنوان

لاغری و تخم کتان و مختل شدن پریودی

1961 بازدید | 7 پست

سلام دوستان.من دوسه هفته هست که تخم کتان برای لاغری استفاده میکردم.تازه فهمیدم که روی پریودی و هورمونا تاثیر داره.الان سه روزه پریودیم عقب افتاده و دو روز هم هست تخم کتان استفاده نمیکنم دیگه.به نظرتون چند روز بعداز قطع مصرف تخم کتان پریود میشم؟کاش نمیخوردم عصبی شدم.اه

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
تااونجایی ک من میدونم تخم کتان هورمون داره و پریودیو جلو میندازه بازم توگوگل سرچ کن

کلا میگه مختل میکنه.اگه میدونستم اصلا نمیخوردم

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من براي لاغري يه قرصي رو سفارش دادم كه كسي كه ميخواستم ازش بخرم خيلي از قرصه تعريف ميكرد ، منم وسوسه شدم سفارش دادم

اما چندروز پيش ترسيدم يه وقت عوارض داشته باشه براي همين عضو اين سايت شدم و دربارش سوال كردم اما خب كسي جواب نداد 

اسمش هم قرص لاغري سوپر پلاس هستش

كسي از اين قرص استفاده كرده؟؟؟

منم شنيده بودم تخم كتان براي لاغري خوبه ، يه مدت امتحان كردم هيچ تاثيري نداشت واقعا، خيلييي چي ...

ببین عزیزم.تا تحقیق نکردی درباره ی قرص استفاده نکن.اول پرس وجو بعداستفاده کن.توی خیلی قرصهای لاغری مخدر هم هست.پس احتیاط کن

ببین عزیزم.تا تحقیق نکردی درباره ی قرص استفاده نکن.اول پرس وجو بعداستفاده کن.توی خیلی قرصهای لاغری م ...

ميگن بين هفت تا ده كيلو تو ماه كم ميكنه

ولي من كسيو نميبينم كه استفاده كرده باشه

انقدر فروشنده تعريف كرد كه همون لحظه سفارش دادم

حالا نميدونم استفاده كنم يا نه

كسي دربارش چيزي نميگه اصلااا

اما بازم ممنونم ازتون كه حدااقل راهنمايي كرديد

ميگن بين هفت تا ده كيلو تو ماه كم ميكنه ولي من كسيو نميبينم كه استفاده كرده باشه انقدر فروشنده تعر ...

خواهش عزیزم.از فروشنده راهنمایی بخواه یا از کسایی که استفاده کردن