2777
2789
عنوان

چه جوری متوجه میشید شوهرتون دوستتون داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 41 پست
چجوری اینهمه مطمعن میگی شاید دوست داره ونمیگه

قشنگ رفتار هاش بی محبتی توش موج میزنە شبا تنهام میزارە میرە بیرون کاریکە قبلا هیچوقت انجام نمیداد دلش نمیومد یە دیقە ازش دور شم همە کاراش برعکس قبلنە

حواست‌هست‌به‌موهای‌سفید‌سرم‌!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگ رفتار هاش بی محبتی توش موج میزنە شبا تنهام میزارە میرە بیرون کاریکە قبلا هیچوقت انجام نمیداد دل ...

چند ساله ازدواج کردین

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
این چیزا نیازی بە کنکاش و جستجو ندارە فقط بجای اینکارا باید یاد بگیری  باهاش کنار بیای

اخه چطور با بی محبتی میشه کنار اومد 

مگر اینکه قلبمو‌بردارم جاش سنگ بزارم عین خودش سنگدل بشم

قشنگ رفتار هاش بی محبتی توش موج میزنە شبا تنهام میزارە میرە بیرون کاریکە قبلا هیچوقت انجام نمیداد دل ...

💔💔💔باورمیکنی بغض کردم😔 چرامگه اتفاقی افتاد ک اینجوری شد. شوهرمنم تحفه ای نیست ولی ازاول بدبود

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
اخه چطور با بی محبتی میشه کنار اومد  مگر اینکه قلبمو‌بردارم جاش سنگ بزارم عین خودش سنگدل بشم

من نتونستم درستش کنم فقط سعی میکنم کنار بیام اە راهی پیدا کردی حتما بهم بگو

من نتونستم درستش کنم فقط سعی میکنم کنار بیام اە راهی پیدا کردی حتما بهم بگو

ولی درسته منم دارم عذاب میکشم منتهی گاهی که فکر میکنم به این نتیجه میرسم که خودمم دلم سنگ شده و بی‌تفاوت شدم به نسبت قبلا

ولی درسته منم دارم عذاب میکشم منتهی گاهی که فکر میکنم به این نتیجه میرسم که خودمم دلم سنگ شده و بی‌ت ...

منم موافقم باحرفت به مرور ک سختی وبی محبتی میبینی سنگدل میشی 

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
💔💔💔باورمیکنی بغض کردم😔 چرامگه اتفاقی افتاد ک اینجوری شد. شوهرمنم تحفه ای نیست ولی ازاول بدبود

ممنون عزیزم 

ارە خانوادش باهام بد بودن یا خانوادەی آزادی ودن از لحاظ ارتباط با جنس مخالف انقدر سر اونا بهش گیر دادم کە اینجوری شد اولش وحشتنااااک خوب بود باهام ولی الان طوریە کە دیگە بود و نبودم براش مهم نیست در حالیکە با عشق ازدواج کردیم

ممنون عزیزم  ارە خانوادش باهام بد بودن یا خانوادەی آزادی ودن از لحاظ ارتباط با جنس مخالف انقدر ...

وای خب اونم بدبوده دیگ بهتره بگم غیرقابل تحمل بوده. الان برگردی به عقب بازم محدودش میکنی یابی تفاوت میشی نسبت به کاراش

ولی درسته منم دارم عذاب میکشم منتهی گاهی که فکر میکنم به این نتیجه میرسم که خودمم دلم سنگ شده و بی‌ت ...

منم

باور کن بە جایی رسیدم دلم برای مامان و داداش عزیزتر از جونم تنگ نمیشە اونا زنگ میزنن گریە میکنن از دلتنگی من عین خیالم نیست