2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شالله هرکی هر حاجتی داره خدا خیرشو تو حاجت دلش قرار بده و براش برآورده کنه  الهی آمین 💗

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

ان شاءالله به زودی بزرگترین آرزوتون بر آورده بشه❤

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

انشالله به حق حضرت زهرا و حضرت علی 

دخترای دم بخت عاقیت بخیر شن 

مریضا شفا بگیرن 

اونای ک منتظر نی نی ان خیلی زود به آرزوشون برسن 

کنکوریاا به هدفی ک میخواستن برسن 

اونایی که عاشق به عشقشون برسن 

اونایی ک منتظر خونه دار شدن انشالله که زود ب آرزو شون برسن 

انشالله هممون تنمون سالم و دلمون شاد باشه 

منم دعا کنید

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙

برام دعا کنین بچم بسلامتی دنیا بیاد و صاحب ی گل دختر بشم😍

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
یه آیت الکرسی برای رسیدن به حاجت دل هممون میخونم💚

ممنون مهربون

منم برای حاجت روایی شما میخونم💙

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
یه آیت الکرسی برای رسیدن به حاجت دل هممون میخونم💚

منم برات خوندم 😍خیر ببینی 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

ارزو کن بستگان ما و همه ی بیماران کرونایی خوب بشن.

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"