2777
2789
عنوان

جدا خوابوندن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 61 پست
من دخترام 11سالشونه دوتاشون کنارمن بدون اونا خابم نمیاد 

پس شوهر ت چی

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
وای این چ‌حرفیه اصلا ربط نداره حتی کنار خودش بخابه هم ممکنه این اتفاق بیفته براش شاید یه لحظه مادر خ ...

دقیقا 

بچه کنار ما باشه تا صبح که نمیتونیم چشم بهش بدوزیم 

حالا این کاربر این مثالو زدن ، چیزای دیگه هست مثه افتادن پتو رو صورت بچه و ... که ممکنه باعث خفگی شه 

که من دیگه به خاطر استارتر نگفتم‌

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای این چ‌حرفیه اصلا ربط نداره حتی کنار خودش بخابه هم ممکنه این اتفاق بیفته براش شاید یه لحظه مادر خ ...

خب بچه شش ماهه خیله زوده. نه من اتفاقا بچم پلک بزنه میفمم چکار برسه با گلو به پهلو میکنم بچه رو. اینجوری اگه بچه چیزی هم بشه عذاب وجدان نداری که بچه رو تنها انداختی تو اتاق.. خواهشن ریپلای منو نکن که شدیدا مخالفم با بچه زیر سه سال جدا بخوابه

ای واای .خدا بچه هاتون برات حفظ کنه 

فدات بشم. مرسسی😘😘

عزیزم بچه زوده گناه داره بچه گریه کنی نمی فهمی من غصه بچتو میخورم نری جداش کنی گریه کنه نفهمی یا شیر برگرده تو حلقش

خب بچه شش ماهه خیله زوده. نه من اتفاقا بچم پلک بزنه میفمم چکار برسه با گلو به پهلو میکنم بچه رو. این ...

بعد سه سالگیش چطوری جاشو جدا کردی؟وابسته نشده بود؟

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
دقیقا  بچه کنار ما باشه تا صبح که نمیتونیم چشم بهش بدوزیم  حالا این کاربر این مثالو زدن ...

خب آدم کنار بچش باشه هر کاری بشه دیگه عذاب وجدان نداری که ای کااااش تنها نمی خوابوندمش

دقیقا  بچه کنار ما باشه تا صبح که نمیتونیم چشم بهش بدوزیم  حالا این کاربر این مثالو زدن ...

عاره

من ک ن خوشم میاد بچه اتاق دیگه بخابه و ن شرایط خونم اونجوریه

منم فقط جاشو جدا میکنم مثلا چن متری اونطرفتر

بعد سه سالگیش چطوری جاشو جدا کردی؟وابسته نشده بود؟

عزیزم جدا نکردم از جایی که خودم تنهام بچهام با خوده منن. من شوهرم اعتیاد داره شبا یک میاد من دیگه میلی بهش ندارم جاش جداس

خب آدم کنار بچش باشه هر کاری بشه دیگه عذاب وجدان نداری که ای کااااش تنها نمی خوابوندمش

بخوای اینجوری فک کنیم که اگه خدای نکرده اتفاقی بیفته بازم عذاب وجدان داری ای کاش نمیخوابیدم بیدار میموندم 😐

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
عاره من ک ن خوشم میاد بچه اتاق دیگه بخابه و ن شرایط خونم اونجوریه منم فقط جاشو جدا میکنم مثلا چن م ...

آره خوبه چن متر ولی اونکه کلا اتاق دیگه بچه شش ماه که واقعن بی انصافیه بچه گناه داره

آره خوبه چن متر ولی اونکه کلا اتاق دیگه بچه شش ماه که واقعن بی انصافیه بچه گناه داره

آخه اونجوری مادر خیلی اذیت میشه هی باید از این اتاق ب اون اتاق بره اسپیکر بزاره داعم باید حواسش باشه کل شبو

آخه اونجوری مادر خیلی اذیت میشه هی باید از این اتاق ب اون اتاق بره اسپیکر بزاره داعم باید حواسش باشه ...

من بچهامو دوقلو بزرگ کردم تنهایی یکی این طرف یکی اون طرف الان که یازده شدن همونطور ن باخودم میگم خوبه شوهر درست حسابی ندارم وگرنه چیکار می خواستم بکنم

من بچهامو دوقلو بزرگ کردم تنهایی یکی این طرف یکی اون طرف الان که یازده شدن همونطور ن باخودم میگم خوب ...

آره اوجوری سخت میشد

اما امیدوارم تو زندگیت چ باشوهر چ بی اون خوشبخت باشی