2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مشکلتون چیه چند سال ازدواج کردین

مشکل اینه که شوهرم خیلی نفهمه شکاک هم هست دهن بین هم هست تهمت هم میزنه هرچی خصلته بده توش هست دیگران تم بنزین رو اتیش میریزن

وقتی انقدر داغوونت کرده و همش نفرته پس راحت تری واسه جدا شدن چون همش بدیاش جلو چشمته.به بعدش فکر کن که قراره زندگیتو بسازی با بچت همونجوری که دوست داری

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن
وقتی انقدر داغوونت کرده و همش نفرته پس راحت تری واسه جدا شدن چون همش بدیاش جلو چشمته.به بعدش فکر کن ...

نمیتونم بچه رو بیارم پیش خودم.خیلی به بچه حساسه میترسم اونم بشه یه درگیری جدید بعد طلاق

اگه من نخام نه .اون همینو میخاد بده دست من خودشم بره پی الواتیش

اهاا پس خودتون نمیخوایین.ببینید شما خودتون شرایطتو بهتر میدونی نقطه ضعفای طرفتو بهتر میشناسی.ولی همه ی جوانب و بسنج.

اهاا پس خودتون نمیخوایین.ببینید شما خودتون شرایطتو بهتر میدونی نقطه ضعفای طرفتو بهتر میشناسی.ولی همه ...

فقط اعصابم ریخته بهم که چرا با همچین ادم نااهلی اشنا شدم چرا زندگی کردم

فقط اعصابم ریخته بهم که چرا با همچین ادم نااهلی اشنا شدم چرا زندگی کردم

فدای سرت از الان و برنامه بریز و پیش بروو که باز حسرت الانتو نخوری.سنی نداری که