2777
2789

اخرین پریودم۲۴اردیبهشت بود یعنی باید ۹هفتم باشه ولی سونو گفت اگ ۹هفته باشه و سونو داره اینو نشکن میده ک تو ۵هفتته و هیچ اثری از قلب و رشد نیست و فقط یه کیسه بارداری😭😭😭😭😭چرا شانس من اینجوره دلم داره آتیش میگیره همین یکماه اندازه دنیا بهش دلبستم

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید سقط بشع😭دکترم گفت برای اینک شیاف سقط بدن بهت باید دوتا سونو تایید کنه دوهفته دیگ یه سونو بده بعد بیا برات شیاف تجویز کنم😔

ناراحت نباش عزیزم

ان‌شاءالله بچه بعدی😘

ما هیچ الهی همه تو ••• خوشا به بخت بلندم که در کنارِ منی♡  متاهل و متعهد💍 جانِ من است او  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی دوستم  

در سونوگرافی بارداری (TVS): رحم باردار با کیسه حاملگی در قسمت اساسی حفره آندومتر دیده می شود.  MSD حدود 12 میلی متر با 5 هفته و 2 روز بارداری با برخی از اکوهای داخلی سازگار است اما بدون قطب جنینی واضح تخمک زخم دارد.  پیگیری سونوگرافی توصیه می شود.  هر دو تخمدان طبیعی به نظر می رسند.  .  توده جامد یا کیستیک و مایع آزاد در حفره لگن دیده نمی شود.  IMP: پیشنهاد تخم تخمه زده

مَن هَرکی دُر بَرِش دارَ رو می ریزم دور✌
عزیزم بجای غصه فقط و فقط سک هفته دیگه صبر کن یک بعد یک سونو دیگه برو  یکم فرصت بده برا تشکیل ق ...

هنوز نمیتونم قبولش کنم امیدی هست؟😭

در سونوگرافی بارداری (TVS): رحم باردار با کیسه حاملگی در قسمت اساسی حفره آندومتر دیده می شود.  MSD در حدود 12 میلی متر با 5 هفته و 2 روز بارداری با برخی از اکو داخلی سازگار است اما بدون قطب جنینی واضح تخمک زخم دارد.  پیگیری سونوگرافی توصیه می شود.  هر دو تخمدان طبیعی به نظر می رسند.  توده جامد یا کیستیک و مایع آزاد در حفره لگن دیده نمی شود.  IMP: پیشنهاد تخم تخمه زده

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن
در سونوگرافی بارداری (TVS): رحم باردار با کیسه حاملگی در قسمت اساسی حفره آندومتر دیده می شود.   ...

یعنی اصلا هیچ جنینی نداره؟