2777
2789
عنوان

بچم قلب نداشت😭کسی بلده سونو انگلیسی بخونه؟🙏🏻😭

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 29 پست

اصلا استرس نده ب خودت گاهی لقاح دیر صورت میگیره تخم مرغ محلی و اسید فولیک بخور  ی ده روز زمان بده بعد برو سونو انشالله ک تشکیل شده تو ۵ هفته قلب تشکیل نمیشه ک دختر خوب زود رفتی 

دلم پر است!!! آنقدر پر ک گاهی اضافه اش از چشمانم می چکد!!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا استرس نده ب خودت گاهی لقاح دیر صورت میگیره تخم مرغ محلی و اسید فولیک بخور  ی ده روز زمان ب ...

عزیز دلم سونو نوشته ۵ هفته ولی منک گفتم درواقع ۹هفته از اخرین پریودم میگذره دکتر سونو گفت یا محاسبات اشتباهه و باید صبر کنی دوباره سونو بری یا سقط میشه

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂

منم دقیقا همین شکلی بود ی هفته بعد لکه بینی داشتم گفتم سقط شد حتما رفتم سونو قلبش هم تشکیل شده بود فقط استرس نده و آروم باش

عزیز دلم سونو نوشته ۵ هفته ولی منک گفتم درواقع ۹هفته از اخرین پریودم میگذره دکتر سونو گفت یا محاسبات ...

عزیزم گفتم ک لقاح دیر صورت گرفته من تو دومی  اوایل آذر ۳یا۴ پریود شده بودم وسط های بهمن رفتم ۵ هفته بود ولی قلبش ضعیف بود 

عزیز دلم سونو نوشته ۵ هفته ولی منک گفتم درواقع ۹هفته از اخرین پریودم میگذره دکتر سونو گفت یا محاسبات ...

انشالله ک قلبش هم تشکیل میشه فندقت  تو کلت بخدا باشه 

انشالله ک قلبش هم تشکیل میشه فندقت  تو کلت بخدا باشه

برام دعاکن توروخدا🖤🥀

منم دقیقا همین شکلی بود ی هفته بعد لکه بینی داشتم گفتم سقط شد حتما رفتم سونو قلبش هم تشکیل شده بود ف ...

وای واقعا؟توروخدا راست میگی یعنی توام ۹هفته بودی ولی درواقع سن بارداریت کمتر بوده؟

عزیزم گفتم ک لقاح دیر صورت گرفته من تو دومی  اوایل آذر ۳یا۴ پریود شده بودم وسط های بهمن رفتم ۵ ...

توکل بخدا ان شالله ک ناامیدم نکنه فقط از خدا میخوام هرچی به صلاحمه همون بشه🥀